MLSZ: a Győri ETO-nak megduplázták a tétet a kupában

Vágólapra másolva!
2013.05.14. 15:09
Ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége, amely többek között a versenykiírásokhoz kapcsolódó kérdéseket is megvitatta.

Az MLSZ-elnökség döntött a Magyar Kupa és az Amatőr Kupa helyszínéről és időpontjáról. A két finálét május 22-én egy helyszínen, a kispesti Bozsik-stadionban rendezik meg: a Martonvásár–Velence Amatőr Kupa-döntőt 17 órától, a Győri ETO–DVSC-Teva Magyar Kupa-döntőt 20 órától. Az elnökség határozata szerint, amennyiben az OTP Bank Liga bajnoka és a Magyar Kupa idei kiírásának győztese ugyanazon klub, a Szuperkupa-döntőt nem rendezik meg. Győri ETO–DVSC-Teva Magyar Kupa-döntőt 20 órától. Az elnökség határozata szerint, amennyiben az OTP Bank Liga bajnoka és a Magyar Kupa idei kiírásának győztese ugyanazon klub, a Szuperkupa-döntőt nem rendezik meg.

Mindez azt jelenti, hogy ha a már bajnok Győri ETO a Magyar Kupát is megnyeri, mérkőzés nélkül elhódítja a Szuperkupát is. A Debrecen pedig egy esetleges kupakudarc esetén is indulhat az Európa-liga selejtezőjében.

Az elnökségi ülésen tárgyalt további kérdésekről itt olvashatnak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik