Nemzetisport.hu 2010.05.28 09:32 Frissítve: 2015.03.16 02:26

Lázok János nem marad az MTK-nál

Egy távozó már biztos: Lázok János nem marad az MTK labdarúgócsapatánál. A 25 esztendős támadó ezekben a napokban a telki edzőtáborban szokja a válogatott légkörét, s noha külföldre vágyik, könnyen elképzelhető, hogy a következő idénytől Pál Andrással és Pintér Ádámmal a Debrecen vagy a Videoton keretét erősíti.

Lázok biztosan távozik a kék-fehérektől (Fotó: Czagány Balázs)
Lázok biztosan távozik a kék-fehérektől (Fotó: Czagány Balázs)

„Lázok János csupán kölcsönben futballozott nálunk, s noha valóban megvolt az opciós jogunk a kivásárlására, nem kívánunk élni ezzel a lehetőséggel" – mondta Domonyai László, az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

A huszonöt esztendős támadó ezekben a napokban a telki edzőtáborban szokja a válogatott légkörét, s nincs kizárva, hogy a Németország elleni szombati, vagy az egy héttel később esedékes Hollandia elleni felkészülési meccsek egyikén pályára lép.

„Továbbra is nagy vágyam, hogy kipróbálhassam magam külföldön – mondta Lázok János. – Már korábban is lett volna lehetőségem rá, csakhogy akkor különböző problémák miatt végül nem jött létre a szerződés."

Ha ezúttal sem sikerülne külföldre szerződni, kétségbe esésre akkor sincs ok. Úgy tudjuk, Lázok Jánost a Debrecen és a Videoton is szívesen vinné. S ha már szóba került a bajnokság két élcsapata: információnk szerint rajta kívül az MTK két futballistáját, Pál Andrást és Pintér Ádámot is örömmel szerződetné mindkét együttes.

A TÉMÁRÓL TOVÁBBI RÉSZLETEKET A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN OLVASHAT!

2021.01.21 12:51:12

Labdarúgó NB I P. K.

Zalaegerszegen a háromszoros válogatott Futács Márkó jelentheti az erősítést.

2021.01.20 23:45:15

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A CAS február közepére ígér döntést.

2021.01.20 19:19:06

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), NAGY-PÁL TAMÁS (videó), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Suljic jött, látott, győztes gólt lőtt, majd lement – 61 bajnoki után kapott ki ismét otthonában a Ferencváros.