S. ZS.
2022.09.24 13:51

Könyvbemutató: mesekönyvet adott ki a Ferencváros

Fradista leszek! címmel mesekönyvet adott ki a Ferencváros, erről tartottak sajtótájékoztatót pénteken a zöld-fehérek.

Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója és Kubatov Gábor, az FTC elnöke a pénteki könyvbemutatón (Fotó: Árvai Károly)

 

Mesekönyvet jelentetett meg a Ferencváros, a címe: Fradista leszek! A kiadványt a klub elnöke, Kubatov Gábor és az egyik támogató, a Provident Pénzügyi Zrt. – amelyet Szirmák Botond vezérigazgató képviselt – mutatta be. A könyvet Czégány Pál és Volly György írta, és Petényi Tibor rajzai díszítik.

„Hétköznapi módon lettem fradista   – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.  – Édesapám is az volt, és átadta a klub szeretetét, amit ő a nagyapámtól kapott. A könyv ezt az érzést próbálja visszaadni: a gyerekeknek legyenek álmaik, és ha van elég akaraterő, az álmokból valóság lehet. Még akkor is, ha tudjuk: mi nem feltétlenül válogatott sportolókat nevelünk, hanem jó, értékes embereket, akik a mindennapi edzések során megtanulhatnak küzdeni egymásért, és ha nem is lesznek válogatott sportolók, később az életben hasznosíthatják az itt tanultakat, amikor mérnökök, tanárok, orvosok lesznek.”

A kiadványt támogató pénzügyi cég vezérigazgatója elmondta, ő is a zöld-fehérek rajongója, és a gyermekét már kétéves korában kivitte mérkőzésre.

„Különleges kötelék a nagyszülő-unoka kapcsolat. Ez a könyv a család szerepének fontosságát hangsúlyozza, és nagyon remélem, sok srác akár ennek a könyvnek a hatására szereti meg a Ferencvárost.”

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..