Kisvárda: nemzetközi rutinnal rendelkező hátvéd érkezett

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.16. 14:11
null
Andrei-Ionut Peteleu Európa-liga csoportmeccseken szerepelt a kolozsváriakkal (Fotó: kisvardafc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda hétfőn a hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtette a korábban az Európa-liga csoportkörében is játszó jobbhátvédet, Andrei-Ionut Peteleut, aki szabadon igazolható játékosként érkezett. 

 

A honlapon közzétett információk szerint Andrei-Ionut Peteleu a védelem mindkét oldalán bevethető, és 2019-ben, egy felkészülési meccsen játszott a Kisvárda ellen.

A 28 éves játékos az Európa-liga 2019–2020-as kiírásában a Lazio, illetve a Rennes elleni csoportmeccseken kezdőként lépett pályára a CFR Cluj színeiben, amelytől 2020-ban távozott, hogy csatlakozzon a moldovai Sheriff Tiraspolhoz.

„Korábban is szóba került, hogy Kisvárdára igazolok, de valamiért csak mostanra realizálódott a szerződtetésem, aminek nagyon örülök” – mondta a korábbi román utánpótlás-válogatott hátvéd, aki a tavaszi szezonban az UTA Arad keretéhez tartozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Jasir Asani (albán-északmacedón, FK Partizani – Albánia, szabadon igazolhatóként), Jasmin Mesanovic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina, szabadon igazolhatóként), Nagy Krisztián (FC Ajka), Németh Márk (Újpest FC), Ötvös Bence (Nyíregyháza Spartacus, kölcsön után végleg), Andrei-Ionut Peteleu (román, UTA Arad – Románia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Czérna Erik
Kiszemeltek:
Távozók: Cornel Ene (román, Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Horváth Zoltán (Diósgyőri VTK), Kovácsréti Márk (MTK Budapest), Mihai Minca (román), Sassá (brazil, szabadon igazolható), Fernando Viana (brazil, Újpest FC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik