Kisvárda: félmillió euróért sem engedték el a rutinos brazil kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.01. 15:14
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila a klub honlapjának arról számolt be, hogy a brazil kapusukért, Felipéért érkező 500 ezer eurós ajánlatot is elutasították.

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója a brazil kapusukkal kapcsolatos kivételes ajánlatról beszélt a gárdahonlapjának.Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója a brazil kapusukkal kapcsolatos kivételes ajánlatról beszélt a gárdahonlapjának.

„...bár Felipéért komoly vevő jelentkezett, ötszázezer eurót is fizetett volna érte, végül úgy döntöttünk, hogy a brazil kapus nem eladó. Miután a decemberi három mérkőzésünk jól sikerült, helyzetbe hoztuk magunkat a bennmaradást illetően, és ebben a harcban Felipére továbbra is úgy számítunk, mint a csapat egyik nélkülözhetetlen játékosára. Más lenne a helyzet, és talán nem is ezek a játékosok ülnének most itt, ha nagyobb lenne a lemaradásunk, de ebben a helyzetben igyekeztünk megtartani az értékeinket és tovább erősíteni a csapatot. Szerettük volna, ha nálunk marad Artem Milevszkij is, de ő nevelőklubjától, a Dinamo Breszttől még kétéves szerződési ajánlatot kapott, mint játékos, aztán pedig sportigazgatóként folytathatja. Élő szerződése volt, megtehettük volna, hogy itt tartjuk, de a feje nem lett volna itt. Jól érezte magát, korrekt volt az elválásunk is, fájdalomdíjként kéthavi fizetését visszafizette a házipénztárba.”

A labdarúgó NB I-ben kieső, 11. helyen álló együttes átigazolási reményeiről is nyilatkozott a magyar szakember.

„...belső védőt mindenképpen akartunk igazolni. Teodorosz Beriosz, Ene Kornél és Izing Martin személyében csak három, ezen a poszton bevethető futballistánk volt, az ősszel Vári Barna többször is kényszerből szerepelt ezen a poszton. Luzerni kapcsolatunk révén találtunk rá egy koszovói válogatott játékosra, aki azonban a szerződtetése előtt megsérült, és bár a Milánóban végzett orvosi vizsgálat alapján nem súlyos az állapota, hetekre kidőlt, majd még három hét lett volna a teljes felépülése, és akkor már a szezon felénél jártunk volna. A játékossal kapcsolatban maradunk, a nyáron is szó lehet a megszerzéséről. Így került képbe Anton Kravcsenko, akit korábbi játékosunk, a Fradi elleni kiállítása után tőlünk távozó Anton Sinder ugyan szeretett volna lebeszélni arról, hogy ide igazoljon, végül nekünk és az ukrán csapattársainak is sikerült meggyőzniük arról, hogy érdemes ide jönnie.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Sztavrosz Cukalasz (görög, szabadon igazolhatóként, legutóbb Apollon Szmirnisz – Görögország), Délczeg Gergely (szabadon igazolhatóként),Gheorghe Grozav (román, Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Anton Kravcsenko (ukrán, szabadon igazolhatóként, legutóbb Olimpik Doneck – Ukrajna), Hugo Seco (portugál, szabadon igazolhatóként, legutóbb Irtis Pavlodar – Kazahsztán)
Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Artem Milevszkij (fehérorosz-ukrán, Dinamo Breszt – Fehéroroszország), Vuk Mitosevics (szerb, Vojvodina – Szerbia), Temur Parcvanija (ukrán-grúz, szabadon igazolható), Rácz Ferenc (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:
Jánvári Gábor

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik