Honvéd: Meg kell találnunk a gyógyszert - Hemingway

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 21:52
A Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, George F. Hemingway az nb1.hu-n vezetett blogjában visszatekintett az MTK elleni, emberelőnyben 2–0-ra elveszített hazai bajnokijukra.

„Nem aludtam vasárnap éjszaka, annyira bántott az MTK-tól elszenvedett vereség. Az első kapott gólig fölényben voltunk. Nekünk állt a mérkőzés. Egy kapott gól nem zavarhat egy csapatot össze annyira, mint amennyire minket összezavart. Egy csapat, amely annyira tudatosan, keményen és jól hajt, mint amennyire a mieink hajtottak az első gólig, nem roppanhat így össze. De megtörtént. Meg kell találnunk a gyógyszert az ilyen és hasonló jelenségekre” – írta blogjában George F. Hemingway. A sportvezető már vasárnap is arról beszélt, hogy csapata betegségben szenved – gólimpotenciában.A sportvezető már vasárnap is arról beszélt, hogy csapata betegségben szenved – gólimpotenciában.

„Szombaton Felcsútra megyünk – tekintett előre a Honvéd elnöke. – A PFLA stabil középcsapat, nagyon jó játékoskerettel. Az eredmény a csatársorunkon múlik. Rúgott gól nélkül még senki sem nyert labdarúgó-mérkőzést. Ha az eredmény attól függ, kinek mennyire kellenek a pontok, akkor mi vagyunk a toronymagas esélyesek. Sajnos ez jóval komplikáltabb. Marco Rossi mester még mindig próbálja megtalálni az ütős kombinációt. Talán szombaton a siker is velünk lesz.”

„Az elmúlt év három olyan mérkőzésén, amelyen emberelőnyben játszottunk, képtelenek voltunk az emberelőnyt kihasználni. Ezt a megkerülhetetlen tényt is elemeznünk kell. Végül is hogyan lesz az emberelőnyből emberhátrány?” – tette fel a kérdést Hemingway, visszautalva az MTK elleni meccsre.

A kispesti klub első embere a csapatról szólva elmondta, két légiósuk is válogatott meghívót kapott: Aníbal Godoy a panamai nemzeti csapathoz, Kristi Marku pedig az albán U21-es válogatotthoz hivatalos, míg több hazai akadémistájuk a magyar korosztályos válogatottakban játszik.

A teljes blogot itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik