Cs. B. 2021.06.10 18:19 Frissítve: 2021.06.10 18:19

Honvéd: hosszabbítottak a védővel – hivatalos

Nagy Gergő és Baráth Botond után Mohamed Mezgrani is szerződést hosszabbított a Budapest Honvéddal – jelentette be a klub hivatalos oldala.

Mezgrani további kétéves szerződést kötött a Honvéddal (Fotó: Budapest Honvéd Online)
Mohamed Mezgrani további kétéves szerződést kötött a Honvéddal (Fotó: Budapest Honvéd Online)

 

Mohamed Mezgrani 2019 januárjában lett a Honvéd labdarúgója, s rögtön fontos tagjává vált a csapatnak, amellyel 2020-ban Magyar Kupát nyert. A sikeres együttműködés tovább virágozhat, hiszen a felek kétéves szerződéshosszabbításban állapodtak meg.

Az algériai-belga védő elmondta, több klubtól is volt megkeresése, de otthon érzi magát a Honvédnál.

„Boldog vagyok, nagyon jó érzés, hogy továbbra is a Honvéd játékosa lehetek. Nem titok, több ajánlatot is kaptam, időre volt szükség, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Ebből a szempontból nem volt könnyű a dolgom, viszont sokat beszélgettem Kun Gábor ügyvezetővel és Horváth Ferenc vezetőedzővel is, és éreztem, hogy számítanak rám, innen nézve pedig egyszerű volt a döntés, hogy maradok Kispesten. – mondta Mohamed Mezgrani, aki az elmúlt idény gyenge szerepléséről is beszélt. – Egyébként se lett volna illendő egy gyengébb szezon után távozni, ha majd egyszer váltok is, akkor erős csapatból tenném azt, mert a Honvédnak az élmezőnyben van a helye. Szóval mindent összevetve a maradás volt számomra az első számú opció."

 

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.