NB I: Harry Redknapp szerint Sztanyiszlav Csercseszov dolgozhatna a Premier League-ben

S. Zs.S. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.08.15. 08:24
null
Harry Redknapp (Fotó: AFP)
A legendás angol szakember szerint a Ferencvárosst irányító Sztanyiszlav Csercseszov tökéletesen beilleszkedne a Premier League–be.

 

A 2017-ben visszavonult legendás angol edző, Harry Redknapp a brit RB Sportnak nyilatkozva arra a kérdésre, hogy mely orosz labdarúgókat vagy edzőket tudná elképzelni az angol bajnokságban, megemlítette a Ferencvárost irányító Sztanyiszlav Csercseszov nevét – hívta fel rá a figyelmet az ulloi129.hu oldal.

„A magyar bajnokság megnyeréséhez nagyszerű edzőnek kell lenni – fogalmazott a 75 éves szakember. – Sztanyiszlav Csercseszov erős karakter és tökéletesen beilleszkedne a Premier League-ben dolgozó külföldiek közé. Nem zárnám ki, hogy egyszer majd Angliában kap munkát.”

A szlovák Martin Jakubko, aki volt korábban az oszét edző játékosa, ezt tette hozzá a cikkben: „A Ferencváros mindkét meccsét megnéztem a Slovan ellen, kikapott ugyan az elsőn, de a másodikon már nyert és továbbjutott a csapat. Úgy tűnik, a Qarabag ellen valami nem működött, vagy csak szimplán erősebb csapat volt az azeri bajnok. S hogy összességében milyen benyomást keltett a Ferencváros? Izgalmas csapat. A pozsonyi meccsük szinte tökéletesre sikerült, a Slovannak szinte esélye sem volt. Mindig is azt mondtam, hogy Sztanyiszlav Csercseszov kiváló edző. Megvan a saját taktikája, így volt ez az Amkarban is, amikor a keze alatt játszottam.”

Lehet jegyet venni a Fehérvár Köln elleni kupameccsére
Az Európa-konferencialiga selejtezőjének negyedik fordulójában, vagyis a rájátszáskörben (a tét már az Ekl-csoportkörbe jutás) augusztus 18-án lép pályára a Mol Fehérvár a német Bundesligában szereplő 1. FC Köln ellen, az első meccs idegenben, a RheinEnergieStadionban lesz 20.30 órától. A vidi.hu honlap tájékoztatása szerint a belépőjegyre váltható vouchert augusztus 15-én és 16-án 16 óráig a VidiShopban, illetve online augusztus 12-én 18 órától lehet váltani, 6800 forintért. A vendégszektorba jegyértékesítés a helyszínen nem lesz a meccs napján! A voucher megvásárlásához klubkártya nem szükséges, de a személyes adatok (név, születési hely és idő) megadása kötelező – a vidi.hu oldalon minden egyéb részlet is olvasható. A csapat szerda reggel utazik el Kölnbe, aznap este ott tart edzést, a mérkőzés után péntek reggel érkezik vissza Székesfehérvárra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik