Nemzetisport.hu 2012.11.09 14:17 Frissítve: 2015.03.01 03:15

Haladás: Nem férek bele Artner elképzeléseibe - Korolovszky

Bár az utóbbi időben nem találkozhattunk Korolovszky Gábor nevével élvonalbeli mérkőzéseken, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás korábbi válogatott védőjének elmondása szerint szó sincs arról, hogy sérülés vagy egyéb probléma miatt nem szerepel az együttesben, „mindössze” nem fér bele Artner Tamás vezetőedző elképzeléseibe.

„A vezetőedző a tudtomra adta, hogy már nem férek bele az elképzeléseibe. A Kecskemét elleni mérkőzésre be sem kerültem az utazó keretbe – ezek szerint az előző fordulóban, a Kaposvár ellen már nem ütöttem meg az első osztályú szintet… Maradjunk annyiban, furán éreztem magam. Igaz, Artner Tamás korrekt volt, amikor szemtől szembe közölte velem, mi a helyzet. Úriemberek módjára beszélgettünk, nincs miért haragudnom. Más lapra tartozik, hogy nehezen éltem meg az elmúlt napokat. Arról nem szólva, hogy a városban elterjedt, hogy ilyen, olyan meg amolyan problémák vannak Korolovszkyval. Nos, arról fogalmam sincs, hogy mit takar az „ilyen, olyan meg amolyan” probléma, ám azt leszögezhetem, nem volt velem semmi gond” – nyilatkozta Korolovszky Gábor a Nemzeti Sportnak.
A Haladás rutinos védője azt is elmondta, noha a szerződése a nyárig a klubhoz köti, már jelezte a vezetőknek, hogy januárban csapatot váltana – még ha jól is érzi magát Szombathelyen.
2022.08.08 21:31:39

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A tulajdon persze nagy erő, nincs az a külső futballszervezet, amelyik drasztikusan belenyúlhat a szerződtetések szövevényébe, így aztán nem tudható, mikor lesz változás a témában. Remény van rá, ugyanis van jó néhány olyan, évtizedeken át tornyosuló gát a magyar futballban, amelyet áttörtek a csapatok (vagy az idő), szinte észrevétlenül.

2022.08.07 18:32:53

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem megy a kispestieknek, a második mérkőzésükön is kikaptak, és ezúttal sem szereztek gólt.

2022.08.07 17:11:26

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Egy gólt elvett az Újpesttől a VAR, aztán hiába játszottak sokáig emberelőnyben a lila-fehérek, simán kikaptak.

2022.08.07 15:03:24

Labdarúgó NB I BODNÁR TIBOR (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Meggyőző játék, 4–2-re nyert a hazai együttes, Supka Attila csapata egy félidőnyit emberhátrányban játszott.

2022.08.06 17:51:22

Labdarúgó NB I A MÉRKŐZÉSRŐL TUDÓSÍTOTT: BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Több mint hét év után lőtt újra gólt a KTE az NB I-ben, Szabó Levente tizenegyesből egyenlített.