ETO: Nem csak a szerencsén múlt a győzelem - Trajkovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.06. 12:29
Nikola Trajkovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa az Újpest elleni 2–1-es győzelmet követően csapata honlapján értékelte teljesítményüket. A szerb középpályás elmondta: nehéz mérkőzés volt, de a döntetlen nem lett volna jó eredmény számukra.

„Ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt, főként pszichikailag, hiszen az elmúlt meccseken nem tudtunk nyerni. Sokat beszélgettünk a héten, mindenki végig nyugtatott bennünket és erősítette a hitet abban, hogy újra képesek legyünk úgy játszani, ahogy azt korábban tettük. Azt gondolom, a döntetlen nem lett volna jó eredmény, és látszott, hogy mindkét csapat győzelemre játszik. Az utolsó percek az elmúlt meccseken nem nekünk kedveztek, most igen, de nemcsak a szerencsén múlott ez a győzelem, hiszen sokat tettünk érte, helyzeteket dolgoztunk ki, csak nem sikerült gólra váltanunk" – mondta az ETO szerb középpályása.

A győriek a bajnokságban vasárnap a Ferencvárost fogadják, azonban előtte még pályára lépnek szerdán 18 órakor a Videoton ellen a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, az ETO az első mérkőzésen idegenben 2–0-ra nyerni tudott.

„Ami a jövőt illeti, még a Ferencváros elleni mérkőzéssel nem foglalkozunk, hiszen szerdán Magyar Kupa visszavágó következik, természetesen a Videoton ellen a továbbjutás a cél, szeretnénk ott lenni a döntőben" – tette hozzá Trajkovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik