V. J.
MTI
2022.12.22 15:10 Frissítve: 2022.12.22 15:30

FTC: további négy évig támogatja a klubot az MVM

Az FTC további négy évvel meghosszabbította szponzorációs együttműködését az MVM-mel, a megállapodás értelmében még nagyobb hangsúlyt helyeznek az utánpótlás-nevelésre.

A Groupama Aréna Cszektora mostantól az MVM C-szektor nevet viseli (Fotó: Kovács Péter)


A klub és a cég közös közleménye szerint az MVM immáron kibővített tartalommal támogatja a továbbiakban is az FTC szakosztályainak eredményes és sikeres működését, „az egyesület szponzorációjának éves összesített értéke nettó 6.6 millió euró, valamint 1 milliárd forint.”

Az FTC teljes labdarúgáshoz kapcsolódó szervezete mellett a szponzorációs együttműködés a következő csapatokra és sportágakra terjed ki: felnőtt női kézilabdacsapat, felnőtt férfi kézilabdacsapat, felnőtt férfi jégkorongcsapat, felnőtt férfi vízilabdacsapat, felnőtt női vízilabdacsapat, felnőtt curlingcsapat, női akrobatikus torna, atlétika, birkózás, férfi torna, kajak-kenu, kerékpár, női torna, ökölvívás, szinkronúszás, teke, triatlon, úszás, vívás. Az MVM megjelenik az említett szakosztályok sportlétesítményeinek felületein, az összes sportoló felszerelésén és ruházatán is.

„Az MVM immáron négy éve a Fradi-család tagja, ami büszkeséggel tölt el bennünket. Az MVM-mel közös együttműködésünknek köszönhetően számos sikert tudtunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten. Büszkék vagyunk elért eredményeinkre, amellyel meg is tudtuk hálálni szponzoraink bizalmát. Azt is nagyon fontosnak tartjuk, hogy a cég támogatása több ezer gyermeknek biztosít magas szintű sportolási lehetőséget. Mert nemcsak az eredmények számítanak, hanem az is, hogy milyen körülményeket tudunk biztosítani a fiataloknak” – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

Az együttműködés keretében az MVM szektornévadó szponzori státuszt kap, amelynek köszönhetően a Groupama Aréna C-szektora mostantól az MVM Cszektor nevet viseli. A népligeti sportközpont pedig az FTC-MVM népligeti Sportközpont nevet használja.

2023.01.28 00:04:27

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az idén is sikerült a vételárához képest jelentős haszonnal labdarúgót eladni.

2023.01.27 23:36:45

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.01.27 00:17:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A tabellán az FTC mögött a KTE áll a 2. helyen, de a címvédő a 11 pontos előny birtokában nyugodtan építkezhet.

2023.01.26 23:48:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A szélső beszélt bizalomról, felszabadító érzésről és türelemről is.

2023.01.25 12:44:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kövesdi kuriózumok, fehérvári kérdőjelek, keveset mutató debreceni távozók – tavaszra hangoló, II.