FTC: távozott a csatár – új klubja be is jelentette

Vágólapra másolva!
2021.02.08. 09:21
null
Dejan Georgijevics szerződtetését vasárnap jelentette be az FK Velez Mostar (Fotó:<a href="https://fkvelez.ba/dejan-georgijevic-novi-igrac-fk-velez-mostar/"> fkvelez.ba</a>)
Végleg távozott a Ferencvárostól a 27 éves szerb csatár, Dejan Georgijevics, akit az elmúlt két évben többször kölcsönadott a magyar klub, ősszel pedig az FTC II-ben játszott, az NB III-ban. Szerződtetését vasárnap jelentette be a bosnyák élvonalbeli Velez Mostar.

 

„Dejan Georgijevics az FK Velez Mostar új játékosa. 2022 júniusáig szóló szerződést írt alá” – jelentette be a hivatalos oldalán a csatár szerződtetését a bosnyák élvonalban 4. helyen álló klub.

Georgijevicset három évvel ezelőtt, 2018 januárjában szerződtette a Ferencváros a szerb Vozsdovactól. Az FTC-ben azonban nem tudott bekerülni a kezdőcsapatba, az NB I-ben csupán hétszer szerepelt, egy gólt szerzett. A klub többször is kölcsönadta, előbb a szerb Partizan Beogradnak, majd a kazah Irtis Pavlodarnak, ezúttal viszont már végleg távozott. Az ősszel a Ferencváros NB III-as csapatában szerepelt, kilenc meccsen három gólt szerzett.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Gera Dániel (MTK Budapest), Katona Máté (MTK Budapest), Henry Wingo (amerikai, Molde FK – Norvégia), Samy Mmaee (marokkói, Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:Abraham Frimpong(ghánai, al-Ain – Szaúd-Arábia),Dejan Georgijevics(szerb, Velez Mostar – Bosznia-Hercegovina),Varga Roland (MTK Budapest)
Kölcsönbe távozók: Csonka András (Budafoki MTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik