nemzetisport.hu 2019.08.02 09:44 Frissítve: 2019.08.02 09:52

FTC: Itt minden adott a sikeres szerepléshez – Gilberto Silva

Világbajnok brazil futballista látogatta meg a Ferencvárosnál sportkoordinátorként dolgozó Hajnal Tamást: Gilberto Silva mostani magyarországi tartózkodása alkalmával a fradi.hu-nak adott interjút.

Gilberto Silva kihasználta az alkalmat, és meglátogatta Hajnal Tamást (Fotó: fradi.hu)

 

„Hajnal Tamással együtt kezdtük meg az UEFA felsőfokú képzését, ennek kapcsán ismerkedtünk meg egymással két éve – kezdte az Arsenal korábbi kiválósága. – A napokban egy munkám miatt éppen Magyarország közelében volt dolgom, eszembe jutott, hogy így akár meg is látogathatnám Tamást. Örülök, hogy egy kicsit tudunk találkozni.”

„Játékosként ugyan egyszer sem játszottam a Fradi ellen, de az utóbbi két évben Tamás sokat mesélt nekem a klubról. Elmondta, hogy nagy terveik vannak, és beszélgettünk arról is, hogy mi az ő munkája sportkoordinátorként. Most a saját szememmel is megtapasztaltam, hogy az infrastruktúra adva van, Tamástól pedig úgy tudom, hogy egyre több jó futballistát sikerül a csapathoz csábítani. Nagyon örülök, hogy sikerült Tamással találkoznom és megmutatta nekem, hol dolgozik. Így én is láthattam, hogy a Ferencváros hogyan fejlődik, és azt is, hogy itt minden adott a sikeres szerepléshez.”

A teljes interjút itt olvashatja el.

2021.01.21 23:27:00

Labdarúgó NB I P. K.

A Puskás Akadémiának sikerült formába lendülnie. Az MTK-nál gondot jelenthet a sok hiányzó.

2021.01.21 12:51:12

Labdarúgó NB I P. K.

Zalaegerszegen a háromszoros válogatott Futács Márkó jelentheti az erősítést.

2021.01.20 23:45:15

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A CAS február közepére ígér döntést.