CS. M., P. K. 2020.11.25 09:40 Frissítve: 2020.11.26 01:06

FTC: „Ha nincs a koronavírus, Dibusz a Besiktast erősíthetné”

Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus-járvány, akkor Dibusz Dénes jó eséllyel már a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Besiktas kapusa lenne – árulta el a Nemzeti Sport Online-nak Schultz Levente, a Ferencvárosban szereplő kapus menedzsere, aki ugyanerről beszél a borsonline.hu cikkében is.

 

Dibusz Dénes iránt a Besiktas is érdeklődött (Fotó: Török Attila)

 

Mint ismert, a Ferencváros kedden 2–1-es vereséget szenvedett a Juventustól Torinóban, a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

A borsonline.hu még a keddi összecsapás előtt foglalkozott Dibusz Dénes jövőjével. A cikkben megszólal a kapus menedzsere, Schultz Levente is, aki a Nemzeti Sport Online-nak is elmondta, tavasszal a török Besiktas komolyan érdeklődött a válogatott játékos iránt, ám a koronavírus közbeszólt. 

„Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus, és az ezzel együtt járó gazdasági nehézségek, akkor Dénes már valószínűleg a Besiktast erősítené. A nyáron távozott Loris Karius helyére kerestek új kapust, de a vírushelyzet miatt nem nagyon költött új játékosokra a klub, nem is szerződtetett másik kapust, fiatal törökök védenek most a csapatban” – nyilatkozta Schultz Levente.

A játékosügynök szerint nem zárható ki, hogy a török klub még bejelentkezik Dibuszért, de konkrét lépéseket egyelőre nem tett a Besiktas. 

2021.01.21 23:27:00

Labdarúgó NB I P. K.

A Puskás Akadémiának sikerült formába lendülnie. Az MTK-nál gondot jelenthet a sok hiányzó.

2021.01.21 12:51:12

Labdarúgó NB I P. K.

Zalaegerszegen a háromszoros válogatott Futács Márkó jelentheti az erősítést.

2021.01.20 23:45:15

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A CAS február közepére ígér döntést.