CS. M. 2022.01.25 13:14 Frissítve: 2022.01.25 13:31

FTC: Fegyelem és szigor van, mindenki beállt a sorba – Botka Endre

A labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros csütörtökön játssza első tétmeccsét új vezetőedzőjével, Sztanyiszlav Csercseszovval a kispadon. A Puskás Akadémia elleni rangadó előtt az FTC magyar válogatott védője, Botka Endre nyilatkozott csapata új tréneréről a Digi Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Botka Endre szerint mindenki beállt a sorba a Fradinál (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Megkérdőjelezhetetlen, hogy az ő edzésén fegyelem és szigor legyen” – mondta új vezetőedzőjéről a Digi Sport napindító műsorában Botka Endre, az FTC magyar válogatott védője. – Ennek ellenére próbálja belecsempészni a vicceket is az edzésbe, de mindenki tudja, hogy hol a határ. Csercseszov karakterével olyan plusz figyelem érkezett az edzésekre, ami elengedhetetlen. Azt látom, hogy mindenki beállt a sorba, és bízom benne, hogy ez így is fog maradni. Aki nem így tesz, annak szerintem meg vannak számlálva a napjai.”

Két nehezebb mérkőzéssel kezdünk, de ez abban segíthet nekünk, hogy mindenki maximálisan fókuszált lesz. Itt már nem lesz idő próbálgatni, tényleg száz százalékot kell hozni, bármi legyen” – utalt a válogatott védő a Puskás Akadémia elleni bajnoki rajtra és az Újpest elleni vasárnap esti derbire. 

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!  

2022.05.23 21:28:44

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem az anyagiak motiválják elsősorban.

2022.05.23 07:57:30

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Bozsik Péter: Egerszegen dolgozni a bajnoki címünket hozó idényben maga volt a mámor!

2022.05.22 22:41:57

Labdarúgó NB I KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Mert utólag már nagyon könnyű volt belemagyarázni, hogy a nagyképű magyar futballista nyilván úgy gondolta, majd jól megszívatja a BEK-győztes olaszt, emelget, esernyőzik, meg brazil körözik, és tessék, mekkorát koppant – természetesen szó sem volt ilyesmiről, a legjobbnak tetsző helyzetkezelés ért igazán kellemetlen véget.

2022.05.20 09:05:00

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

„Egy reccsenés… Nagyot kiáltott: »Végem van, eltört a lábam!« Az orvos mentőkért kiabált.”