BORBOLA BENCE
NAGY-PÁL TAMÁS
2022.09.13 20:34 Frissítve: 2022.09.14 10:13

Videó: a nagy Fradi lemez – elkészült a klubhoz méltó album

A bajnokságban és az európai kupaporondon is jól szereplő Ferencváros elöljárói kedden bemutatták a klub különleges albumát.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke (hátul, középen) és a lemezbemutató eseményen megjelenő zenészek örömmel pózoltak lapunk fotóriporterének (Fotó: Árvai Károly)

 


Megadta a módját  a Ferencváros. Miközben a csapat a csütörtöki, Monaco elleni idegenbeli Európa-liga-csoportmérkőzésre készül, a klub elöljárói kedden az impozáns MVM Dome Platinum Lounge-termében mutatták be A nagy Fradi-lemez: a zene ereje című albumot. Az elkészült lemez producere és megálmodója a közismerten Fradi-szurkoló Lotfi Begi, kiadója pedig a Magneoton Music Group. Az album különlegessége, hogy a dalok többségét a Fradi ihlette, valamint ezen lesz először hallható Rúzsa Magdi új slágere is. A keddi eseményen az énekesnő mellett ott volt többek között Dér Heni, a Hősök, Dr. BRS, Náksi Attila, Kozsó, Sipos Péter és Hevesi Tamás is.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke örömmel számolt be a kezdeményezésről.

„Mindig, mindenben elsők akarunk lenni, amikor lemezt adunk ki, akkor is ez a cél vezérelt bennünket, mert nekünk ez a klub a mindenünk, az életünk, amit tudunk, megtesszük azért, hogy a Fradi a legjobb és legnépszerűbb legyen, és az maradjon. Kétévente végeztetünk egy vidéki kutatócéggel felmérést arról, hol tart a Ferencváros, mennyien és mennyire kedvelik. Ezért tudjuk pontosan, hogy kétmillió-százezer szurkoló figyel ránk nap mint nap... Számos eszközt alkalmazunk, amikor igyekszünk népszerűsíteni a klubot. Elismerem, akad köztük olyan, ami elsőre szokatlannak tűnik, de hiszünk abban, hogy hasznosak. Hisszük, hogy igény van akár egy Fradi-ágyneműhuzat vagy -kávékapszula, akár egy -mesekönyv vagy éppen Fradi-lemez iránt. Külön öröm, hogy a legjobbakat tudtuk megnyerni az ügynek, barátomat, a közismert Fradi-szurkolót, aki a fiatalok körében rendkívül népszerű, Lotfi Begit. És az egyik legjelentősebb hazai kiadót, a Magneotont. A nagy Fradi-lemez méltó a klubhoz, őszintén remélem, minden dalból sláger lesz, és az album a csúcsra ér.”

A Fradi-lemez nemcsak CD-n, hanem limitált számú – száz darab – bakelitlemezen is megjelenik, így a gyűjtők máris izgulhatnak, sikerül-e az egyiket megkaparintaniuk.

A Ferencvárossal kapcsolatos hír még, hogy Angliában több portál beszámolt arról, hogy az Everton a télen kész ajánlatot tenni Adama Traoré játékjogáért, aki a nyáron érkezett a magyar bajnokhoz, és ilyen rövid idő alatt is bizonyította, kiemelkedő képességű futballista. 

Videós összefoglalónk az eseményről

2023.02.03 15:43:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A cseréktől feljavult piros-kékek a második félidőben sokáig közelebb voltak a győzelemhez, ám a hajrában a Puskás Akadémia lőtt kapufát.

2023.02.01 10:04:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A tartalékos Paks megszerezte a vezetést, majd kihagyott három ziccert – tovább robog a címvédés felé a Fradi.

2023.02.01 15:25:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Drazsics és Lukic góljával a negyeddöntőbe jutott az élvonalbeli borsodi gárda.

2023.01.29 16:29:15

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első KTE-gólra még gyorsan válaszolt a Fehérvár, de a másodikra egyáltalán nem tudott, és kikapott.

2023.01.29 12:29:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első félidőben jobb volt a Honvéd, de visszaesett, és ezt kihasználták a lila-fehérek.