FTC–Békéscsaba: Doll „hátizsákot látott” a saját játékosain

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.19. 19:55
A Ferencváros 1–0-ra legyőzte a Békéscsabát. A gólt ki más, mint Böde Dániel szerezte. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Thomas Doll elmondta, a vezető találat megszerzése után „nem futball volt”, amit játszottak. Zoran Szpisljak, a csabaiak trénere gratulált a zöld-fehéreknek és saját együttesének is.

„A meccs nagyon izgalmas volt – mondta Zoran Szpisljak. – Gratulálok a Fradinak a három ponthoz, de a mieinknek is ugyanezt tudom mondani. Mindent megtettünk, hogy pontot szerezzünk, és nem is álltunk messze tőle.” Zoran Szpisljak. – Gratulálok a Fradinak a három ponthoz, de a mieinknek is ugyanezt tudom mondani. Mindent megtettünk, hogy pontot szerezzünk, és nem is álltunk messze tőle.”

„Jó iramot diktált a Fradi az első huszonöt percben, utána feljavultunk mi is, kis szerencsével, nagyobb pontossággal lehetett volna ennek eredménye. Közel álltunk ahhoz, hogy egyenlítsünk, az pedig segítette volna az önbizalmát a csapatnak. Az első fél órában tartottunk ellenfelünktől, utána nem.”

„Rövidre fogom. Egy nullás vezetésig jól játszottunk, utána nem – így Thomas Doll. – Amit azután tettünk, az nem futball volt. Olyan volt, mintha fáradtak lettünk volna, úgy nézett ki, mintha mindenkin lett volna egy nehéz hátizsák. Szerdán és csütörtökön keményen edzettünk, lehet, hogy még azt érezték meg.”

„Az ilyen meccseken általában a végén gólt kap az olyan csapat, amely úgy játszik, mint mi. Annak örülhetünk, hogy ez nem történt meg. A jövő héten teljesen más játékot mutatunk majd. Hogy nehezebb volt-e motiválni a játékosokat a derbi után? Keddig pihenő volt, utána lehet, hogy nem jól osztottuk be az edzéseket, de nem hiszem, hogy elbízták volna magukat.”

„Örülök, hogy Pintér Ádám bemutatkozhatott, Haraszti Zsolt is pályára léphetett úgy, hogy eddig főleg a tartalékoknál kapott szerepet. Fontos megmutatni, hogy mindenki a csapat része, ezért kaptak ők szerepet, ahogy Busai Attila is.”

„A fiatal Lakatos Istvánt szívesen pályára küldtem volna, ha jobban megy a mérkőzés, de nem mertem kockáztatni egygólos előnynél. Tisztában kell lenni azzal, hogy tizenhat éves, és máris a felnőttcsapatnál van, ezért óvatosan kell felépíteni őt” – válaszolta az NSO kérdésére a német szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik