FTC: a válogatott középpályás sokat köszönhet a futsalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 10:37
Nagy Ádám, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC középpályása beszélt arról, mit köszönhet annak, hogy profi labdarúgói pályafutása előtt futsalozott a nagypályás futball mellett.

„Ha valaki megnézi a játékomat, vagy ha én nézem vissza azért, hogy kielemezzem a hibáimat, vannak olyan jegyek, amiket a futsalnak köszönhetek – mondta Nagy Ádám az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának videóján. – Gondolok itt például arra, hogy talppal veszem át a labdát, vagy az elmozgásokra, amikor megtévesztő mozdulatokkal elindulok és visszalépek.” Nagy Ádám az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának videóján. – Gondolok itt például arra, hogy talppal veszem át a labdát, vagy az elmozgásokra, amikor megtévesztő mozdulatokkal elindulok és visszalépek.”

„Mindenféle probléma nélkül lehet egyszerre mind a kettőt játszani, a nagypályás futball és a futsal kiegészítik egymást, mindenkinek javasolni tudom. Egy idő után azonban elválik az embernél, melyik úton folytatja, én a labdarúgásba kerültem. Igaz, már csak nézőként, de továbbra is követem korábbi klubom, az Aramis teljesítményét.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik