Fradi-iksz és budapesti betli; Reménytelenség a női kézi Eb-n

Vágólapra másolva!
2022.11.06. 23:49
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Az Újpest után a Vasas és a Honvéd is nagy zakóba futott bele. Ráadásul szerzett gól nélkül, nem véletlen, hogy a három patinás fővárosi klub áll a táblázat utolsó három helyén. Mindeközben a Fradi egy 89. percben esett Dárdai-góllal pontot vesztett Fehérváron – minden, amit az OTP Bank Liga vasárnapjáról tudni érdemes, három oldalon.Az Újpest után a Vasas és a Honvéd is nagy zakóba futott bele. Ráadásul szerzett gól nélkül, nem véletlen, hogy a három patinás fővárosi klub áll a táblázat utolsó három helyén. Mindeközben a Fradi egy 89. percben esett Dárdai-góllal pontot vesztett Fehérváron – minden, amit az OTP Bank Liga vasárnapjáról tudni érdemes, három oldalon.

Bár csak három gól lett közte, sima vereséget szenvedtünk a horvátoktól. A női kézilabda Európa-bajnokságon siralmas képet mutatott a magyar válogatott, amely hatvan percen keresztül futott az eredmény után, de nem érte utol... Nedelykov Tamás és Vincze Szabolcs
ljubljanai tudósítása két oldalon.

A sírból hozták vissza a döntőt, mégis elbukták. Női vízilabdázóink szinte lehetetlen helyzetből egyenlítettek, ám az ötméterespárbajban a spanyolok koncentráltak jobban. De a gyengébb Eb után mégis visszatért a hitünk a csapatban.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. A 60 évvel ezelőtti népstadionbeli Wales-veréssel, az első magyar cserével, Gencsy Dezsővel, az 1922-ben kilenc emberrel küzdő Fradival és a 110 éve született kalandos életű Barcs Sándorral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik