Ferencváros: válogatott játékost ajánlanak a klubnak

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 09:48
null
Basszem Szrarfit hírbe hozták a Ferencvárossal (Forrás:<a href="https://africafoot.com/ferencvaros-sollicite-bassem-srarfi/"> africanfoot.com</a>)
Az africafoot.com szerint a héten kezdődő Afrikai Nemzetek Kupáján a Ferencváros megfigyeli a tunéziai válogatott Basszem Szrarfit, ám a Nemzeti Sport értesülései szerint a játékost csak az ügynöke ajánlgatja, nem tartozik az FTC kiszemeltjei közé.

 

 

Az africafoot.com a saját értesüléseire hivatkozva ír arról, hogy a Ferencváros az Afrikai Nemzetek Kupáján megfigyeli a 16-szoros tunéziai válogatott középpályást, Basszem Szrarfit, és a tornán nyújtott teljesítménye alapján dönthet a magyar klub a 26 éves labdarúgó szerződtetéséről. A Nemzeti Sport ugyanakkor úgy tudja, csak a játékos menedzsere próbálja felkelteni az érdeklődést a több klubnak is beajánlott Szrarfi iránt, aki azonban nem tartozik az FTC kiszemeltjei közé.

Szrarfit hét éve a francia Nice 1.5 millió euróért szerződtette tunéziai nevelőklubjától, a Club Africaintől. A középső és szélső középpályásként is bevethető játékos a francia élvonalban 54 meccsen szerepelt, négy gólt szerzett. Franciaországból három év után a belga Zulte Waregemhez igazolt, a belga élvonalban 36 meccsen játszott, majd tavaly januárban a kuvaiti Al Arabi SC szerződtette, nyáron pedig hazatért a Club Africainhez. A tunéziai válogatottban 2018-ban mutatkozott be, de 2020 és 2023 között nem lépett pályára a nemzeti csapatban, melybe múlt héten, a Mauritána elleni felkészülési meccsen tért vissza és szerepelhet az Afrika-kupán is.

A Ferencváros neve már jól cseng Tunéziában is, azok után, hogy Aisa Laidouni a Ferencvárosból lett tunéziai válogatott, tavaly pedig a szintén tunéziai válogatott Mohamed Ben Romdant szerződtették a zöld-fehérek. Ezért már nem meglepő, ha az észak-afrikai országban is az FTC-vel próbálják felkelteni a figyelmet egy-egy játékossal kapcsolatban.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Kenan Kodro (bosnyák, Fehérvár),Habib Maiga (elefántcsontparti, Metz – Franciaország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Stjepan Loncar(bosnyák, Asztana – Kazahsztán)
Kiszemeltek:Arbër Hoxha (koszovói-albán, Slaven Belupo – Horvátország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Samy Mmaee
(belga-marokkói, Panathinaikosz – Görögország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik