nemzetisport.hu 2020.01.11 17:31 Frissítve: 2020.01.11 17:43

Felkészülés: Rossi is látta, ahogy az új szerzemény góljával ikszelt a PAFC

A Puskás Akadémia idei első felkészülési mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott a svájci Luzern ellen.

Hentyék nem bírtak a svájci Luzernnel (Fotó: pfla.hu)

 

A Puskás Akadémia idei első felkészülési mérkőzését, a svájci Luzern elleni találkozót Marco Rossi szövetségi kapitány is a helyszínen tekintette meg a spanyolországi edzőtáborban.

A pfla.hu beszámolója szerint a Puskás Akadémia már a 15. percben megszerezte a vezetést, Josip Knezevic elcsípett egy rossz keresztpasszt a svájci tizenhatos előtt, s bár maga is befejezhette volna, előzékenyen a téli szerzemény, az ukrán Artem Favorov elé tálalt, aki egy az egyben kilépve szépen a bal felső sarokba ívelt (0–1).

A svájciak a továbbiakban sem jelentettek túl sok veszélyt a PAFC kapujára, a 36. percben mégis egyenlítettek. Silvan Sidler végzett el szabadrúgást a bal oldalon, a beívelésre Blessing Eleke érkezett, és mintegy tíz méterről Hegedüs Lajos kapujába bólintott (1–1).

A második félidőben csak helyzetekig jutottak a csapatok (felcsúti részről David Vaneceknek volt több lehetősége is), újabb gól már nem született, így maradt az 1–1-es döntetlen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC LUZERN (svájci)–PUSKÁS AKADÉMIA FC 1–1 (1–1)
Estepona (Spanyolország)
Luzern: Müller – Schewegler, Lucas Alves, S. Knezevic, Sidler – Mistrafovic, Voca – Ndiaye, Ryder Matos, Eleke – Margiotta. Csereként pályára lépett: Zibung, Grether, Burch, Cirkovic, Ndenge, Balaruban, Emini, Males, Lang, Tia Chef, Demhasaj
PAFC: Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. – Favorov, J. Knezevic, Plsek – Tamás N., Henty, Gyurcsó. Csereként pályára lépett: Tóth B., Radics, Huszti A., Spandler, Magyar Zs., Nándori, Komáromi, Sós B., Vanecek
Gólszerző: Eleke (36.), ill. Favorov (15.)

2021.01.13 14:20:38

Labdarúgó NB I H. D.

Róbert Mak mellett a 17 éves Damir Redzic és Myrto Uzuni is beköszönt Szerhij Rebrov csapatában.

2021.01.12 15:37:07

Labdarúgó NB I H. D.

A mérkőzés egyetlen gólját a csereként pályára lépő Aissa Laidouni szerezte.

2021.01.10 23:13:56

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A gyerek inkább itthon próbálgassa a biciklicselt, legyen negyven csálé lövése mellett egy bombagólja, de mi, nézők ne azok miatt bosszankodjunk, akik azért léphetnek be a klubházba, AZ öltözőbe s aztán a pályára, mert olcsóbban mutatják be ugyanezt.

2021.01.10 23:15:44

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Minél több honi tréner tör magának utat a profik között.