Felkészülés: egy nap, két meccs, s az MTK a másodikat is megnyerte

Vágólapra másolva!
2020.07.18. 20:47
A labdarúgó NB I újonca egy nap alatt két szlovéniai felkészülési mérkőzéssel hangolt az új idényre: az MTK Budapest a másodosztályú NK Brezice után a szintén második ligás NK Radomljét is magabiztosan győzte le.

Bő egy órával az NK Brezice 8–0-s legyőzése után az MTK újabb edzőmérkőzésen lépett pályára. Michael Boris teljesen új kezdőt küldött pályára a szintén szlovén másodosztályú NK Radomlje ellen. A klubhonlap beszámolója szerint az MTK a 25. percben Prosser Dániel találatával került előnybe az elsőnél „sokkal fizikálisabb és sokkal nehezebb” találkozón. Az első játékrész végén Lencse László tizenegyesből növelte az előnyt. Fordulást követően ismét Prosser volt eredményes, majd a 79. percben Mezei Szabolcs állította be a 4–0-s végeredményt. klubhonlap beszámolója szerint az MTK a 25. percben Prosser Dániel találatával került előnybe az elsőnél „sokkal fizikálisabb és sokkal nehezebb” találkozón. Az első játékrész végén Lencse László tizenegyesből növelte az előnyt. Fordulást követően ismét Prosser volt eredményes, majd a 79. percben Mezei Szabolcs állította be a 4–0-s végeredményt.

NB I-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
NK Radomlje (szlovén II.)–MTK Budapest 0–4
(0–2)
MTK:
Mijatovics – Varju, Barna Sz., Thiago Ferreira, Ikenne-King – Kata, Mezei Sz., Palincsár – Prosser, Lencse, M. Ramos. Játszottak még: Varasdi., Baki, Balázs B., Katona M., Cseke. Vezetőedző: Michael Boris
G: Mezei Sz., Lencse, Prosser (2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik