DVSC-Teva: egy évvel hosszabbítottak Dombi Tiborral

Vágólapra másolva!
2011.12.23. 18:40
null
Dombit még egy éven át láthatják a pályán a szurkolók (Fotó: Mirkó István – archív)
Címkék
A DVSC-TEVA vezetői a mai napon egy évvel meghosszabbították Dombi Tibor 2011. december 31-én lejáró szerződését, vagyis a középpályás 2012. december 31-ig a debreceni csapat játékosa lesz.

„Nagyon boldog vagyok. Ebben a szezonban eddig nem sok lehetőséget kaptam, mégis még mindig úgy érzem, hogy szeretem, amit csinálok. Imádok focizni, szeretek edzésre járni, jól érzem magam a pályán, és egyáltalán nem azt érzem, hogy már nyűg nekem a futball" – mondta Dombi a debreceni klub hivatalos honlapjának, a dvsc.hu-nak.

„Örültem, hogy kaptam még egy évet. A klubvezetőkkel folytatott beszélgetések alatt végig éreztem a bizalmat. Érzékeltették, nem csak arról van szó, hogy itt van egy ember, aki lejátszott már egy csomó meccset, és hadd maradjon már még egy kicsit, hanem hangoztatták: még valóban számítanak rám. Tudják, hogy nem leszek már fiatalabb, nem játszom már egész meccseket, de ugyanúgy bírom, mint három éve. Jó érzéssel tölt el, hogy ma aláírhattam az új szerződést, alig várom a felkészülés kezdetét."

A 38 éves játékos pályafutása során eddig 415 NB I-es mérkőzést játszott, valamennyit a Loki színeiben. Ezzel a teljesítménnyel a klub örökrangsorát magasan vezeti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik