Blog: Hercule Poirot Újpesten nyomoz - Szabados Gábor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.25. 17:24
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának témája az Újpest és a klubot körülvevő „krimi”, melynek nyomozói tisztjét Roderick Duchatelet látja el.

„A nyomozás már régen elkezdődött az Újpest FC múltja után, de messze még a vége, hiszen folyamatosan kerülnek elő holttestek – akár egy Agatha Christie-krimi fülszövege is indulhatna így.folyamatosan kerülnek elő holttestek – akár egy Agatha Christie-krimi fülszövege is indulhatna így.

A valóságban azonban a történtek felvetik a nyomozó, vagyis az Újpest új tulajdonosának felelősségét is: ennyi meglepetésnek azért nem lenne szabad előfordulnia egy alaposan elvégzett átvilágítás és átadás-átvétel után. Sok mindent rá lehet persze fogni a korábbi tulajdonosokra, hiszen finoman szólva nem tisztességes úgy átadni egy céget, hogy eltitkoljuk az új gazda elől a valós adatokat (meg persze nem is jogszerű, de ezzel most Roderick Duchatelet nem sokra megy), viszont rengeteg dolgot le lehetett volna előre ellenőrizni.”

A bejegyzés teljes szövegét ide kattintva olvashatja el!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik