DVTK: szerződtetik a Fehérvár csatárát – NS-infó

DVTK: szerződtetik a Fehérvár csatárát – NS-infó

Írjon még 3 karaktert
Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a moderator@nemzetisport.hu e-mail címen.
Rendezés:
Pifu
Pifu2024. 02. 14. 13:49

szurke19-2 És gondolom te szívesen mész be olyan munkahelyre dolgozni ahol hetente le any@@nak téged, leöntenek sörrel, kiraknak egy plakátot a nevedre "menj a p@@sába, zaklatnak nap mint nap . . . és ez megy hetente, több hónapja . . . és nincs senki aki a klubtól kezelje a helyzetet . . . és légy motívált, túlórázz meg minden . . .

szurke19-2
szurke19-22024. 02. 14. 12:55

Pifu Természetesen nem tartom normálisnak, mikor egy-egy játékost "személyesen megtalálnak", de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem törték össze magukat a pályán nem kevés pénzért. Ha valaki nem teszi oda magát, azt megtalálják függetlenül attól, hogy az személyes "zaklatásokat, megkereséseket" elítélem.

Pifu
Pifu2024. 02. 14. 12:21

szurke19-2 Szerinted normális szurkolói cselekedet, hogy leköpöm leöntöm sörrel a játékost? Egy közös "elbeszélgetésen" például - amit mifelénk - "békülő kávézásnak" hívnak . . . lek@@rvom, leany@@zom a játékost majd leöntöm sörrel. Sértő rigmusok edzésen, vagy mert az egyik játékos nem áll le beszélgetni a szurkolóval akkor zaklatom a közösségi médiában, stb. Meccs előtt játékosokra sértő monitót, drapit kirakni . . . stb. Igen IS felelős az RBG a mély repülésért mert jó pár játékos elüldözött, morálisan lerombolta a hitét a klub iránt, stb. Ők üldözték el Zivzivadze-t, tették tönkre Kis Kokót, miattuk igazolt el Loic Nego és Stopira, kezdték ki Kovács Dánielt, az utobbi időben ráakartak szállni Kodrora mikor nem jöttek a gólok úgy ahogy gondolták ők . . . A mély pont az volt hogy Salesz leült velük beszélgetni . . . Igen az RBG is felelős mert nem csak a szurkolással (egy része) foglalkozott hanem mással is . . . és nem senki aki mondja ÁLLJ nem a ti dolgotok ez!

aurora borealis
aurora borealis2024. 02. 14. 11:58

Az a vicc , hogy ilyen és ehhez hasonló kvalitású játékosokkal van tele az NB1 és az NB2 , ezért is tart itt a hazai labdarúgás.

szurke19-2
szurke19-22024. 02. 14. 11:56

Pifu Annyira nem vagyok benne a Vidi életében, hogy amit leírtál valós-e vagy nem.Egy biztos az előző szezonok nem sikerültek fényesre a Vidi szempontjából és azt gondolom, hogy nem a szurkolók miatt. Ami tény, hogy a jelek alapján a stáb sem ragaszkodik Szabóhoz.

KILENCKER
KILENCKER2024. 02. 14. 11:55

Fejbe rúgták a Fradi ellen és sztár lett :( Zsóry, te vagy az?

Pifu
Pifu2024. 02. 14. 11:20

Szerintem teljesen felesleges volt át küldeni fél évre a DVTK-nak. szurke19-2 a fehérvári szurkolók azon része aki elküldte volna Szabó-t nem valódi fehérvári szurkoló hanem kötözködik idióták. Az hogy RBG úgy viselkedik/viselkedett több fehérvári/vidi játékosokkal nagyon sok fehérvári valódi szurkolónak erősen felháborító. Ideje lenne egy jó megregulázásnak és a nem oda való elemeket kitiltani akik a felesleges cirkuszt csinálják, bármilyen hihetetlen a Fehérvár hullámvölgyében ők is vastagokon benne voltak mert régebben megengették az előző klubvezetők pl: Sales beszélgetések - nekik azt csináljanak és úgy csináljanak ahogy ők gondolták.

forcasred-2
forcasred-22024. 02. 14. 10:51

Kellenek a fiatalpercek, Ő meg most "túl öreg"...

szurke19-2
szurke19-22024. 02. 14. 10:30

whitefort Azért Szabó-t a Vidi szurkolók egy jelentős része már elküldte volna a csapattól. Ősszel volt egy-két jó mérkőzése és megváltozott mindenki véleménye, főleg a Fradi elleni gólja után már sztárként kezelték (jó néhány játékos már belesett ebbe csapdába), de összességében nem lett sokkal jobb. Ez csak személyes vélemény, de a Vidi Kodró távozása után elkezdett csatárt keresni, ami gondolom nem véletlen.

fussball-0
fussball-02024. 02. 14. 10:11

Érthetetlen, hogy ott nem kell, ebben a gyerekben pedig van potenciál. Miskolcon meg úgyis jobban örülnének a mindenhez is értő népek valami transfermarkton talált legalább fél éve nem játszó külföldinek. :-)

whitefort
whitefort2024. 02. 14. 09:53

Én már nem értem ezt az adok-veszeket. Tényleg ennyire jól állunk csatár poszton hogy egy Szabó Levinek nem jutna játék idő? Az is igaz hogy most már hárman vannak center posztra, és ezek szerint a szlovén srác és Tóth Tamás fogja megoldani. Én sajnálnám ha Levi menne, és azt is ha nyáron nem hosszabbítana..