Női kosárlabda: Sopronban a legtöbb meccsen nem szednek belépőt

Vágólapra másolva!
2010.08.25. 19:54
Egyedülálló kezdeményezés Sopronban – a női kosárlabdacsapat legtöbb mérkőzésén a következő szezonban nem szednek belépőket. Az Euroliga alapszakaszában csak a Fenerbahce, a bajnokságban és a Magyar Kupában pedig csak a MiZo-Pécs elleni meccseken kell belépőjegyet venniük a szurkolóknak.

„Csapatunk vezetése a szurkolók kiszolgálása, a szociálisan hátrányos helyzetűek megsegítésére, a sportág szélesebb körű népszerűsítése és az elmúlt években megfigyelhető nézőszám csökkenés megállítására egy új rendszert dolgozott ki az előttünk álló szezonra. Örömmel jelentjük be, hogy a 2010–2011-es szezonban ingyenes lesz csapatunk mérkőzéseinek megtekintése a kiemeltnek nyilvánított találkozók kivételével" – olvasható az MKB-Euroleasing Sopron közleménye a csapat hivatalos honlapján.

Kiemelt mérkőzésnek az Euroliga alapszakaszából a Fenerbahce elleni mérkőzés, az Euroliga rájátszása, a bajnoki alapszakasz, illetve a rájátszás során és a Magyar Kupában csak a Pécs elleni találkozók számítanak. Ezekre az összecsapásokra egységesen 1600 forintba kerül a belépőjegy, minden más meccsre a belépés díjtalan.

Az eddigi bérletesek számára 9900 forintos áron lehetőséget biztosítanak pártolói kártya megvételére, mely a megszokott helyük fenntartása mellett a szezon valamennyi mérkőzésére belépést biztosít, illetve a klub által szervezett szurkolói utakra is kedvezményt nyújt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik