Női kosár NB I: úgy tűnik, a PINKK megkapja a rajtengedélyt

Vágólapra másolva!
2015.09.08. 09:50
Úgy tűnik, minden akadály elhárult, és a PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapatának NB I-es nevezését második körben már elfogadja a szövetség, igaz, hivatalos döntés egyelőre nem született – írja a bama.hu.

Beszámoltunk róla, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) első körben nem fogadta el a PINKK nevezését a bajnokságra, mivel a gárda korábbi edzője, Roberto Hernández és a legutóbbi szezonban alkalmazott amerikai légiós, Jamierra Faulkner pénzügyi vonatkozású panasszal élt.Beszámoltunk róla, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) első körben nem fogadta el a PINKK nevezését a bajnokságra, mivel a gárda korábbi edzője, Roberto Hernández és a legutóbbi szezonban alkalmazott amerikai légiós, Jamierra Faulkner pénzügyi vonatkozású panasszal élt.

„A PINKK a múlt szerdai határidőig befizette a fellebbezési díjat, és minden hiányzó dokumentumot csatolt a beadványában – idézi a regionális portál Bodnár Pétert, az MKOSZ főtitkárát. – Hernándezzel megegyezett a csapat, és az edző is igazolta a szövetség felé, hogy nincs fennálló tartozás, már csak egyetlen dologra várunk. A PINKK benyújtotta a szükséges dokumentumokat, hogy igazolja, Jamierra Faulknernek sem tartozik már, de a játékostól még várjuk a visszajelzést ennek kapcsán. Ha ez megtörténik, akkor megkaphatja a csapat a rajtengedélyt.”

A csapat csütörtöktől a nyolccsapatos trutnovi felkészülési tornán vesz részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik