Női kézilabda: Bulatovics még egy-két szezont játszana

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 16:33
Az idény végén az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatától búcsúzó Katarina Bulatovics elmondta, még egy-két szezont játszana, a jövőjéről a hónap későbbi részében várható bejelentés. Legkellemesebb emléknek a Ferencváros elleni idegenbeli BL-mérkőzés megnyerését nevezte meg, és Ólafur Stefánssont tartja példaképének.

„Ha néhány hónappal korábban kérdeznek, biztos az elveszített olimpiai döntőt mondtam volna a legrosszabb kézilabdás emlékemnek, most azonban a Valceával elbukott BL-elődöntő jut elsőként az eszembe. Bukarestben rontottuk el a párharcot, ahol nagyon gyengén kezdtünk, és az mindent meghatározott” – mondta a Pro Sportnak adott interjújában Bulatovics, aki nem érti azokat a hangokat, amelyek szerint nem tett meg mindent a sikerért a Győr ellen. Mint ismert, a montenegrói klasszis jó eséllyel az ETO-ban folytatja pályafutását, bár hivatalos bejelentésre még nem került sor.Bulatovics, aki nem érti azokat a hangokat, amelyek szerint nem tett meg mindent a sikerért a Győr ellen. Mint ismert, a montenegrói klasszis jó eséllyel az ETO-ban folytatja pályafutását, bár hivatalos bejelentésre még nem került sor.

„Sok barátra tettem szert az Oltchimnál, a legszebb emlékem pedig a Ferencváros elleni középdöntős siker. Keményen dolgoztunk az edzéseken, hogy kijavítsuk a korábbi botlásokat, a szurkolók pedig fantasztikusak voltak, a tréningünkre is kijöttek biztatni minket” – tette hozzá Bulatovics, aki Ólafur Stefánssont tartja példaképének.

„Egy dolog biztos: még legfeljebb egy vagy két szezont szeretnék játszani. Ha ezalatt emlékezetes eredményeket el tudok írni, az jó, de elsősorban azért sportolok, mert szeretem csinálni. Sokan felnéznek rám, ez pedig extra motivációt jelent a számomra, hogy kihozzam magamból a maximumot. Ami a távolabbi jövőt illeti, három gyermeket szeretnék, és később is szívesen foglalkoznék gyerekekkel” – zárta Bulatovics, aki azt is megosztotta a lappal, hogy kezdetben olyan alacsony volt, hogy jobbszélsőként játszatták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik