Női kézi: Johansson 2020-ig marad a montenegrói válogatott élén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.09. 15:31
Meghosszabbította a decemberi világbajnokság előtt kinevezett Per Johansson szerződését a Montenegrói Kézilabda-szövetség. A svéd tréner így 2020-ig irányíthatja a női válogatottat.

Per Johansson tavalyt novemberben, mindössze másfél héttel a németországi világbajnokság előtt nevezték ki a szövetségi kapitánynak, a svéd tréner Dragan Adzsicsot váltotta a női válogatott élén. mindössze másfél héttel a németországi világbajnokság előtt nevezték ki a szövetségi kapitánynak, a svéd tréner Dragan Adzsicsot váltotta a női válogatott élén.

Mikor átvette a válogatott irányítását, csupán három hétre szóló szerződést kapott, vagyis a vb-n való szerepléstől függött, meddig maradhat szövetségi kapitány. Montenegró a 7. helyen végzett, két hónappal később a kézilabda-szövetség bejelentette, hogy 2020 végéig szóló szerződést kötött Johanssonnal.

Így vélhetően ő irányítja a válogatottat az abban az évben, Dánia és Norvégia által közösen rendezendő Európa-bajnokságon, valamint a tokiói nyári olimpián is – amennyiben sikeresen kvalifikálja magát ezekre csapatával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik