Női kézi BL: Bulatovics a Buducsnoszttal vívná a finálét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.30. 18:57
Az európai szövetség honlapja az első alkalommal megrendezendő női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő kapcsán számos korábbi és jelenlegi játékost is megszólaltatott. Katarina Bulatovics, a Győri ETO szezon végén távozó jobbátlövője nincs kibékülve az új formátummal, viszont reméli, a Buducsnoszt Podgoricával vívhatják majd a döntőt.

„Biztos látványos lesz a budapesti esemény, de én személy szerint sajnálom a régi oda-vissza vágós elődöntőből és döntőből álló rendszert. Az új formátum mindenki számára kihívás lesz. Nem foglalkozunk sokat azzal, hogy »hazai« pályán lesz a döntő, ugyanazok lesznek a feltételek mindenki számára. De remélem, hogy megkapjuk azt a támogatást a lelátóról, ami az egész szezon során jellemző volt” – mondta Katarina Bulatovics az európai szövetség honlapjának.Katarina Bulatovics az európai szövetség honlapjának.

„Minden vágyam, hogy a Győr és a Buducsnoszt találkozzon a fináléban, örülök, hogy mindkét csapat ott van a négy között. Előtte persze mindkét csapatnak ki kell még harcolnia a döntőbe jutást. Abban az esetben, ha szembekerülünk a Buducsnoszttal, félreteszek minden más érzést, és mindent megteszek azért, hogy újra felérjek Európa csúcsára.”

Bulatovics 2007-ben a Slagelsével, míg 2012-ben a Podgoricával már megnyerte a BL-t, nyártól pedig ismét a montenegrói csapatot erősíti.

Kövessék nyomon a női kézi BL felvezetését a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik