Messi, a megmentő; Vámos Petra: Nem a 11. helyért mentünk

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.11.26. 23:35
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

• Lionel Messi gólja megmentette a szaúdi blama után az argentinokat. A lengyelek visszarántották az arabokat a földre, Ausztrália legyőzte Laidouniékat, a címvédő franciák pedig első csapatként kvalifikálták magukat a 16 közé. Minden, amit a labdarúgó-világbajnokság szombati napjáról tudni érdemes – statisztikák, elemzések, osztályzatok, nyilatkozatok, esélyleső, továbbá balhé a hollandok és a németek háza táján, a brazilok pedig Neymar pótlásán törik a fejüket. Vb-anyagok tíz oldalon.
• Lionel Messi gólja megmentette a szaúdi blama után az argentinokat.
A lengyelek visszarántották az arabokat a földre, Ausztrália legyőzte Laidouniékat, a címvédő franciák pedig első csapatként kvalifikálták magukat a 16 közé. Minden, amit a labdarúgó-világbajnokság szombati napjáról tudni érdemes – statisztikák, elemzések, osztályzatok, nyilatkozatok, esélyleső, továbbá balhé a hollandok és a németek háza táján, a brazilok pedig Neymar pótlásán törik a fejüket. Vb-anyagok tíz oldalon.

• Póczik József túl van egy súlyos szívműtéten. A győri labdarúgócsapat egykori karmestere Mohay Gábornak beszélt arról, hogy milyen megpróbáltatások érték az elmúlt évtizedekben a pályán és azon kívül.

• Vámos Petra jó Eb-t zárt, a női kéziválogatott kevésbé. A Debrecen irányítója kritikusan tekint a ljubljanai napokra, elmondása szerint a világelit ellen felmérhettük, hogy hatvan percen át mennyire más koncentrációra van szükség, mint idehaza.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik