L. P. I.
2022.11.26 23:35 Frissítve: 2022.11.27 12:27

Messi, a megmentő; Vámos Petra: Nem a 11. helyért mentünk

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

 

• Lionel Messi gólja megmentette a szaúdi blama után az argentinokat. A lengyelek visszarántották az arabokat a földre, Ausztrália legyőzte Laidouniékat, a címvédő franciák pedig első csapatként kvalifikálták magukat a 16 közé. Minden, amit a labdarúgó-világbajnokság szombati napjáról tudni érdemes – statisztikák, elemzések, osztályzatok, nyilatkozatok, esélyleső, továbbá balhé a hollandok és a németek háza táján, a brazilok pedig Neymar pótlásán törik a fejüket. Vb-anyagok tíz oldalon.

• Póczik József túl van egy súlyos szívműtéten. A győri labdarúgócsapat egykori karmestere Mohay Gábornak beszélt arról, hogy milyen megpróbáltatások érték az elmúlt évtizedekben a pályán és azon kívül.

• Vámos Petra jó Eb-t zárt, a női kéziválogatott kevésbé. A Debrecen irányítója kritikusan tekint a ljubljanai napokra, elmondása szerint a világelit ellen felmérhettük, hogy hatvan percen át mennyire más koncentrációra van szükség, mint idehaza.

 

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.02.05 13:22:05

Kézilabda nemzetisport.hu

Bár a török Kastamonu jól tartotta magát, nem tudta megakadályozni a nagy különbségű vereséget.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.