Magyar kirakatcsapatok Európa élén; Nagyot kell dobni Debrecenben

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.11.17. 23:23
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Talán sohasem volt ekkora esély arra, hogy a két legjobb magyarországi női kézilabdacsapat egyszerre jusson be a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Az ETO-tól ez elvárás, az FTC-től remélt remeklés. Európa két legjobb formájában lévő együttesének élvonalbeli csatáját a győriek nyerték meg.
• Talán sohasem volt ekkora esély arra, hogy a két legjobb magyarországi női kézilabdacsapat egyszerre jusson be a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.
Az ETO-tól ez elvárás, az FTC-től remélt remeklés. Európa két legjobb formájában lévő együttesének élvonalbeli csatáját a győriek nyerték meg.

• Vb-selejtezős mérleg: hazai mélypont, idegenbeli csúcs. A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn lejátszotta utolsó 2021-es mérkőzését, 2–1-re legyőzve Lengyelországot, és a számok segítségével összegeztük a fontosabb statisztikákat. Pór Károly elemzése.

• Erős Gábor a Kisvárda edzője lett, de nincs kristálygömbje. Hatalmas lehetőség előtt áll a 41 esztendős tréner, ő irányíthatja a dobogós helyen álló Kisvárda Master Goodot. Zombori András interjúja.

• Sebők Balázs átmentené válogatott formáját finn klubcsapatába. Legmagasabban jegyzett légiósunk a válogatottban hosszú idő után újra élvezte a játékot, Sean Simpson szövetségi kapitánnyal és északi sortársával, Galló Vilmossal is kitűnően megértette magát – most már az Ilvesben is magára találna. A válogatott jégkorongozóval Kohán Gergely beszélgetett.

• Folytatódik az F1-es erőltetett menet. Mexikó és Brazília után most sem jár pihenő a mezőnynek, amely ezúttal Katarban versenyez. A vb-éllovas Max Verstappen visszavágna Lewis Hamiltonnak. Zsoldos Barna írása.

• Jászapáti Petra: Nagyot kell dobni Debrecenben. Csütörtöktől vasárnapig a cívisvárosban folytatódik a rövid pályás gyorskorcsolyázók kvalifikációs világkupa-sorozata, amely előtt a pekingi olimpiai részvételre pályázó sportolóval Kovács Erika készített interjút.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik