Lekics és Radicsevics sem hosszabbít a Győrrel

Vágólapra másolva!
2013.01.25. 23:58
null
Radicsevics (balra) nem marad a Győri ETO-nál (Fotó: NS-archív)
Jovanka Radicsevics és Andrea Lekics elhagyja a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát a szezon végén, Kovacsics Anikóval és Raphaëlle Tervellel viszont szerződést hosszabbított a magyar  bajnok.

 

A KLUB IS MEGERŐSÍTETTE A HÍRT

A Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján megerősítette a Nemzeti Sport információit: Kovacsics Anikó szerződést hosszabbít (2+1 év), a szerb Andrea Lekics és a montenegrói Jovanka Radicsevics viszont nyáron távozik, a francia Raphaelle Tervel pedig később hozza meg végleges döntését a folytatásról. Részleteket, nyilatkozatokat itt olvashat!

Befejeződött a szerződéshosszabbítások második köre a Győri Audi ETO-nál, és míg néhány hete az első eresztés totális sikerrel zárult (Heidi Löke, Katrine Lunde, Orbán Adrienn és Eduarda Amorim is aláírt), a második üléssorozatnak már csak ötvenszázalékos lett a mérlege – legalábbis a Nemzeti Sport így értesült (a klubnál szombatra ígértek tájékoztatást).

Kovacsics Anikó természetesen marad: további kettő plusz egy évre kötelezte el magát az ETO-hoz. Ugyancsak maradhat Győrben Raphaëlle Tervel is, az ő jövője ugyanakkor még nem teljesen biztos: úgy tudjuk, a 33 esztendős francia játékos a szezon végén dönt arról, folytatja-e pályafutását, de ha igen, akkor bizonyosan az ETO színeiben teszi ezt.

Az viszont már eldőlt, hogy a keret két délszláv légiósa távozik. Andrea Lekics búcsúja nem meglepetés, elvégre a decemberi Európa-bajnokság legjobb irányítójának választott játékos érezhetően nem elégedett a neki jutott átlövőszereppel a csapaton belül, így nem hosszabbít szerződést. Mellette Jovanka Radicsevics is más csapatnál képzeli el a további pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik