Férfi kézilabda: egy olimpiai bajnok kidőlt a franciák vb-keretéből

Vágólapra másolva!
2011.01.01. 16:34
Az egy héttel ezelőtt megsérült Guillaume Gille nem lesz ott a francia válogatottban a január 13-án kezdődő svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Az olimpiai bajnok francia játékos bajnoki mérkőzésen szenvedett izomsérülést a bal lábában, még nem tudni, mennyi időt kell kihagynia, a vb-re mindenesetre nem nevezik. Öccse, a hozzá hasonlóan a német Hamburgot erősítő Bertrand Gille ott lesz a csapatban, amely Németországgal, Tunéziával, Spanyolországgal, Egyiptommal és Bahreinnel találkozik a vb A-csoportjában. Magyarország a B-csoportban szerepel, és a középdöntőben találkozhat Franciaországgal.

A FRANCIA VB-KERET 
Kapusok: Thierry Omeyer (Kiel), Daouda Karaboué (Toulouse), Cyril Dumoulin (Chambéry)
Mezőnyjátékosok: Jérome Fernandez (Kiel), Xavier Barachet, Grégoire Detrez, Cédric Paty, Bertrand Roiné (mind Chambéry), Nikola Karabatic, William Accambray, Samuel Honrubia, Michaël Guigou (mind Montpellier), Sébastien Bosquet (Dunkerque), Luc Abalo, Didier Dinart (mindkettő Ciudad Real), Arnaud Bingo, Sébastien Ostertag (mindkettő Tremblay), Guillaume Joli (Valladolid), Bertrand Gille (Hamburg), Cédric Sorhaindo (Barcelona)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik