Férfi kézi: már nem Debre Viktor irányítja a gyöngyösi csapatot

Vágólapra másolva!
2017.03.21. 16:54
Lemondott posztjáról Debre Viktor, a B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője. A szakember a március 18-i, Komló elleni vesztes mérkőzés után ajánlotta fel lemondását, amit a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége elfogadott – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A vezetőedzői feladatokat az eddigi másodedző, Nigrinyi Tibor veszi át a távozó szakembertől.

A gyöngyösi csapat sorozatban kilencedik vereségét szenvedte el a K&H férfi kézilabdaligában, az együttes legutóbb 2016. december 3-án ünnepelhetett győzelmet.

„Hosszú ideje nem tudunk eredményesek lenni, ezen a sorozaton csak egy új impulzus lendíthetné át a csapatot, ezért döntöttünk úgy, hogy elfogadjuk Debre Viktor lemondását. A bajnokság hátralévő mérkőzésein Nigrinyi Tibor másodedző vezeti majd a csapatot, aki a januári világbajnokság ideje alatt is ellátta a feladatot. Debre Viktor kiváló szakember, akinek ezúton is köszönjük, amit a gyöngyösi kézilabdáért tett, de a jelenlegi helyzetben úgy érezzük, változásra van szükség, hogy ismét eredményesek lehessünk, és ne kerüljön veszélybe az NB I-es tagságunk" – mondta Nagy Attila klubelnök.

Debre Viktor 2015. márciusában, szezon közben vette át a Gyöngyös csapatának irányítását, és az alsóházi rájátszás negyedik helyét szerezte meg az együttessel. A 2016–2017-es bajnoki évben öt alkalommal vezette győzelemre az együttest, amely tizennégy vereség mellett egy döntetlent ért el a szezonban, 11 pontjával jelenleg a 12. helyen áll a 14 csapatos mezőnyben.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub több lehetséges jelölttel is tárgyalásokat kezdeményezett a vezetőedzői poszt betöltéséről, végleges döntés azonban egyelőre még nem született arról, ki ül majd a B. Braun Gyöngyös kispadján a 2017–2018-es szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik