Férfi kézi: jótékonysági meccs a Cozma család megsegítésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 13:05
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a hat évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma családjának megsegítésére jótékonysági mérkőzést játszik a román beálló korábbi együttesével, a bukaresti Dinamóval.

Az MKB-MVM Veszprém vezetői és játékosai mély megrendüléssel értesültek a hírről, miszerint egykori kiváló kézilabdázónk, a tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma édesapja, Petre Cozma és családja milyen nehéz helyzetbe került önhibáján kívül.Az MKB-MVM Veszprém vezetői és játékosai mély megrendüléssel értesültek a hírről, miszerint egykori kiváló kézilabdázónk, a tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma édesapja, Petre Cozma és családja milyen nehéz helyzetbe került önhibáján kívül.

Természetesen a klub segíteni szeretne, ezért barátságos mérkőzést szervez Veszprémben február 8-án, klasszis beállósunk halálának hatodik évfordulóján, amelynek teljes bevételét a család megsegítésére fogjuk felajánlani. A találkozóra az MKB-MVM Veszprém ellenfelének Marian Cozma korábbi csapatát, a Dinamo Bucuresti-ett hívjuk meg” – szól a veszprémiek közleménye.

Mint arról beszámoltunk, Marian Cozma édesapja, Petre Cozma a napokban feldúlt nyilatkozatot adott a román televíziónak. Elmondta, végső elkeseredésében a magyar konzulátus előtt meggyújtja magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik