Férfi kézi: Buta hibákból kapjuk ezt a rengeteg gólt – Ancsin

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.04.15. 21:00
A magyar férfi kézilabda-válogatott 2022-ben lejátszott mérkőzéseiben közös, hogy mindegyiken harminc felett volt a kapott gólok száma. Így nem volt ez másképpen az Izrael elleni vb-selejtező első találkozóján sem, amit bár megnyert 33–32-re Chema Rodríguez együttese, a védekezés miatt bőven akadt bosszankodni valója. A pénteki edzésen Ancsin Gáborral és Hanusz Egonnal annak próbáltunk utánajárni, mi az oka annak, hogy sehogy sem akar összeállni a válogatott védekezése. 

Hanusz Egonszerint Izrael amiatt tudott 32 gólig jutni az első mérkőzésen,mert amit megbeszéltek, nem tartották be, fegyelmezetlenek voltak, s a kommunikáció sem működött jól.Így pedig a saját dolgukat nehezítették meg.Ancsin Gáborúgy véli, a buta hibák, a meg nem értések okozzák,hogy ebben az évben az összes meccsükön harminc gól felett találtak be az ellenfelek a magyar válogatott kapujába.

Videónkban beszélnek arról, hogy a szerdai meccs óta mennyit elemezték az Izraelben elkövetett hibákat,mennyire érzik meg védekezésben Bánhidi Bence hiányát,valamint, mivel lennének elégedettek a szombati visszavágó után.

KÉZILABDA
FÉRFI VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
IZRAEL–MAGYARORSZÁG 32–33 (18–17)

MÁSODIK MÉRKŐZÉS

2022. ÁPRILIS 16., 17.30 MAGYARORSZÁG–IZRAEL

A MAGYAR FÉRFIVÁLOGATOTT KERETE A VB-SELEJTEZŐKRE
Kapusok:
Borbély Ádám (Fejér-B.Á.L. Veszprém), Mikler Roland (Pick Szeged), Székely Márton (Eurofarm Peliszter – Észak-Macedónia)
Jobbszélsők:Bujdosó Bendegúz (Ferencváros), Rodríguez Pedro (Balatonfüredi KSE)
Jobbátlövők:Ancsin Gábor (Grundfos Tatabánya), Balogh Zsolt (Grundfos Tatabánya), Leimeter Csaba (HC PPD Zagreb – Horvátország)
Irányítók:Fazekas Gergő (Fejér-B.Á.L. Veszprém), Győri Mátyás (Grundfos Tatabánya), Hanusz Egon (TVB Stuttgart – Németország)
Beállók:Rosta Miklós (Pick Szeged), Sipos Adrián (Telekom Veszprém), Szöllősi Szabolcs (Dabas KC VSE), Topic Petar (Balatonfüredi KSE)
Balátlövők:Bodó Richárd (Pick Szeged), Ligetvári Patrik (Telekom Veszprém), Szita Zoltán (Wisla Plock – Lengyelország)

Balszélsők:Bóka Bendegúz (Balatonfüredi KSE), Sunajko Stefan (Grundfos Tatabánya)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik