Férfi kézi: a világhírű edző elmondta, mit vár a Veszprémtől

Vágólapra másolva!
2015.09.16. 16:30
A spanyol válogatottat korábban világbajnoki címig, a katarit pedig idén döntőig vezető Valero Rivera exkluzív interjút adott a handball-planet.com nemzetközi szakportálnak, és a beszélgetés során megemlítette a veszprémi csapatot is.

A szakember szerint két csapat részvétele valószínűsíthető a héten rajtoló Bajnokok Ligája négyes döntőjében: az egyik a Barcelonáé, a másik a Veszprémé. „A várakozásaim szerint a Barca ott lesz a final fourban, akárcsak a Veszprém, a másik két helyért folyik majd a harc. A PSG-nek még bizonyítania kell, új csapat új edzővel. Természetesen Karabatic és Hansen hihetetlen játékosok, de sosem volt hasonló tapasztalatuk együtt. Ha jól építik a csapatukat, eljutnak Kölnbe, de nagyon kemény lesz ez számukra” – magyarázta Valero Rivera, aki 2020-ig kötelezte el magát a katari válogatotthoz.Valero Rivera, aki 2020-ig kötelezte el magát a katari válogatotthoz.

A Barcelonával hatszoros BL-győztes edző a kézilabdában tesztelt szabályváltoztatásokban lát rációt. „A kézilabda élő, ez a legfontosabb, az IHF ezért gondolkozik valami újon. A sportág nem halott, ez az üzenet. Mindegyik változtatásról azt gondolom, hogy át lehet ültetni élesbe” – mondta a spanyol tréner, aki kitért a kérdés elől, ő min változtatna, mondván, nem az ő feladata ezt megítélni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik