Csodás kulisszák között rajtolt a Giro; Hoki-vb: kikaptunk, de így is feljutunk

Vágólapra másolva!
2022.05.06. 23:14
null
A Nemzeti Sport szombati címlapja
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Népünnepély Budapesttől Visegrádig – elrajtolt a Giro! Aki a helyszíne(ke)n vagy a televízióban látja, aligha feledi, olyan ragyogó hangulatú nyitó szakaszon van túl a hazánkban kezdődő idei Giro d'Italia mezőnye. Győri Ferenc nemcsak a pazar befutóra, a körítésre is figyelt két oldalon.

A lipcseiek kissé nehezen dolgozzák fel az Európa-liga-vereséget. A Glasgow-ban elhasaló német csapat három magyarja egyaránt a pályán volt, és egybehangzó kritikák szerint elsősorban az agresszió, továbbá a gyermeteg hibák vezettek Domenico Tedesco együttesének bukásához.

Jégkorong-válogatottunk vereséggel is a feljutás küszöbén. Dénes Szilárd Ljubljanában követte végig a házigazda szlovénok elleni vereséget, de azt is megírta, hogy miért fog ennek ellenére jövőre elit-vb-t játszani a magyar válogatott.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Fradi–Paks kupadöntőre készülő Pászka Lóránddal és Windecker Józseffel; a 40 éves Kakával; a Liverpool braziljával, Roberto Firminóval; az Egyesült Államokban rendezett F1-es nagydíjakkal és Giro-statisztikákkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik