Vb 2010: A játékosok mintha félnének a világbajnokságtól - Capello

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.06.21. 06:48
Fabio Capello, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon szereplő angol válogatott szövetségi kapitánya szerint nincs semmilyen különösebb baj Wayne Rooneyval, mentális okra vezethető vissza, hogy nem úgy játszik, ahogy mindenki várja tőle.

„Abszolút formában van, ugyanúgy edz, mint a többiek, fejben van gond, ebben biztos vagyok" – nyilatkozott az olasz tréner annak nyomán, hogy a Manchester United támadója teljesen erőtlennek mutatkozott az angol csapat első két világbajnoki mérkőzésén, és emiatt egyre erőteljesebben támadja őt a hazai sajtó.

„Mostantól úgy kell futballoznunk, ahogyan edzünk. A tréningeken nagyon jól megy a passzokra épülő játékunk – jelentette ki vasárnap Capello, aki harcos futballt vár labdarúgóitól a szlovénok elleni szerdai mérkőzésen. – A játékosok mintha félnének a világbajnokságtól. Ez hihetetlen. Az edzéseken jól mozognak, a mérkőzésen viszont minden megváltozik, mintha nem is ugyanazok volnának."

Anglia két pontjával a C-csoport harmadik helyén áll, és utolsó csoportmérkőzésén, szerdán győznie kell a továbbjutáshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik