Franciaország: Anelka ostorozza a válogatottat, baj lehet a vb-n

Vágólapra másolva!
2010.04.10. 15:51
Nicolas Anelka még mindig nem tudta túltenni magát a spanyoloktól márciusban kapott leckén (0–2); a francia labdarúgó-válogatott és a Chelsea támadója szerint „valamit ki kell találni" a vb előtt, különben csupán három meccsig tart majd a dél-afrikai kaland.

Nicolas Anelka tanácstalan a franciák gyenge teljesítménye láttán; úgy érzi, a minőségi játékoskeretre nézve szégyen, amit például a spanyolok elleni felkészülési mérkőzésen nyújtottak hazai pályán.

„Helyezkedésben, taktikailag, önbizalom tekintetében össze sem lehet minket hasonlítani velük – mondta Anelka péntek késő este az Orange Sports csatornán. – Nevetségesek voltunk, valósággal lefutballoztak minket a pályáról. Olyan volt, mintha egy élvonalbeli csapat egy negyedosztályúval játszana. A világbajnokság előtt megoldást kell találni a gondokra, különben három meccs után jöhetünk haza."

Mint ismert, Franciaország csupán pótselejtezőn, egy szabálytalan góllal vívta ki a világbajnoki szereplés jogát. A „kékek" csoportellenfele Mexikó, Uruguay és a házigazda Dél-Afrika lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik