Euro 2012: okostelefonos alkalmazás a futball Eb követéséhez!

2012.06.08. 11:25
Címkék
Zsebben elfér a foci Eb: a Nemzeti Sport Online androidos, valamint iPhone-ra tervezett alkalmazása a 2012-es Európa-bajnokságról a Coca-Cola támogatásával egyedülálló élményt kínál a kontinensviadal iránt érdeklődőknek! A szurkolók élő tudósítások, hírek, cikkek, eredmények, komplett adatbank segítségével követhetik figyelemmel a nyár legnagyobb futballeseményét.

Az alkalmazás hátteréül részletes Eb-adatbank szolgál: fényképes adatlapokat böngészhetnek a drukkerek a tizenhat résztvevő csapatról és mind a 368 játékosról, tájékozódhatnak a futballisták játékosmúltjáról. A torna során az app részletes statisztikát szolgáltat minden játékos teljesítményéről: figyelemmel kísérhetik a labdarúgók játékperceit, góljait, sárga és piros lapjait az Eb alatt.

Az Európa-bajnokság összes mérkőzéséről élő, szöveges tudósításban számolunk be, az NSO Eb-rovatának cikkei és hírei pedig folyamatos tájékoztatást biztosítanak a kontinenstorna történéseiről.

Magyarország legkedveltebb és leglátogatottabb sportoldala minden hírt elhoz okostelefonjára a nyár nagy futballeseményéről!

LETÖLTÉS: NSO foci Eb 2012 app – Android

LETÖLTÉS: NSO foci Eb 2012 app – iPhone

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek