Vb 2022: Lautaro Martínez szerelmére rájár a rúd Katarban

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.17. 13:17
A világbajnoki döntőre készülő argentin csapat labdarúgóinak hozzátartozói nem várt kellemetlen helyzetbe kerültek a héten, melynek következtében elhagyták a szállodájukat – írja a Daily Mail a Sportsmailre hivatkozva.
AGUSTINA GANDOLFÓRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/agus.gandolfo)
AGUSTINA GANDOLFÓRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/agus.gandolfo)

Az történt ugyanis, hogy alig több mint 72 órával Argentína Franciaország elleni világbajnoki összecsapása előtt egy szigeten lévő alternatív luxusszállodába szállították az argentin játékosok hozzátartozóit, mert ahol eredetileg megszálltak, ott elment az áram, és sötétségbe borult az épület. A futballisták szülei és gyermekei is elhagyták az ötcsillagos Waterfront Hotelt, mert úgy érezték, nincsenek biztonságban.

Úgy tudni, Ángel Di María felesége, Jorgelina Cardoso, Alejandro „Papu" Gómez párja, Linda Raff, valamint Lautaro Martínez szerelme, Agustina Gandolfo is azok közé tartozott, akik elhagyták a szállásukat.

A futballistafeleségekhez közel álló forrás úgy fogalmazott, hogy az argentinok sok pénzt fizettek a szállásukért, és nem azért, hogy sötétben kelljen ülniük a szobájukban. Ráadásul sokuknak kisgyermeke, kisbabája van, ezért a játékosokkal és a többi stábtaggal történő egyeztetések után a költözés mellett döntöttek.

A Waterfront egyébként egyike annak a hét szállodának, amely a Khaya utazásszervezővel és sejk tulajdonosaival folytatott pénzügyi viták középpontjában áll, mivel a vendégektől többletfizetést kértek, amikor bejelentkeztek az előre kifizetett szobákba.

Nem ez volt egyébként az első kellemetlen eset, ami a labdarúgók barátnőivel történt. Lautaro Martínez párja, Agustina Gandolfo az argentin válogatott döntőbe jutását megünnepelendő beült nővérével és testvére élettársával egy bárba, ahol egy üvegdarabot talált az italában. A 26 éves modell, személyi edző és táplálkozási tanácsadó mendozai üzletasszony értesítette a rendőrséget és bement a kórházba kivizsgálásra, hogy megtudja, került-e üveg a szervezetébe. Az orvosok nem találtak semmit, viszont a történetnek itt még nem volt vége, mivel a klub azt állította, hogy Gandolfóék tették az üvegdarabot az italba. Martínez kedvese az Instagram-oldalán erre úgy reagált, hogy panaszt tettek, ráadásul vannak tanúik az ügyben – írja a Bild.

Az Internazionale játékosát és Gandolfót (KORÁBBI GALÉRIÁNK ITT!) – aki saját éttermet üzemeltet Milánóban – egyébként a híres játékosügynök, Wanda Nara mutatta be egymásnak még 2018-ban. A párnak tavaly februárban született meg az első gyermeke, Nina.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
BRONZMÉRKŐZÉS
16.00:
Horvátország–Marokkó, al-Rajjan, Kalifa Nemzetközi Stadion (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

VASÁRNAP
DÖNTŐ
16.00:
Argentína–Franciaország, Loszail, Lusail Iconic Stadion (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik