In memoriam Csapó Gábor; Rasovszky: Hiányoznak az aranyak

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.11.27. 23:30
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

A 72 évesen elhunyt Csapó Gáborra emlékezünk. Egyoldalas összeállítás a vízben zseniális, a parton bohém pólós legendáról.
A 72 évesen elhunyt Csapó Gáborra emlékezünk.
Egyoldalas összeállítás a vízben zseniális, a parton bohém pólós legendáról.

Labdarúgó-világbajnokság nyolc oldalon. A Costa Rica-i és a marokkói csodáról, a horvátok feltámadásáról és a vb első csúcsrangadójáról éppúgy szó esik, mint Csillag Péter látogatásáról a dohai bazárban, ahol a fő slágert a szurkolói burnuszok jelentik.

A vb árnyékában NB II-es fordulót is rendeztek. Minden, amit a Merkantil Bank Liga 18. fordulójáról tudni érdemes, két oldalon.

Rasovszky Kristóf már nagyon várja, hogy az érmek között újra arany is legyen. Olimpiai második nyílt vízi úszónk Kovács Erikának annak apropóján beszélt a mögöttünk lévő esztendőről, hogy az összetett vk-sorozat élén zárt. Jövőre Fukuokában ismét vb-t rendeznek, ezen már párizsi kvótákat osztanak, így egy ottani aranyérem dupla boldogsággal járna.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon – Hugo Meisl osztrákjainak londoni „győztes” vereségével, a múlt század első negyven évének hazai futballista-öngyilkosságaival és a Kubala László által vigasztalt magyar teniszezőkkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik