Euro 2021; A szakpszichológus szerint szörnyű fenyegetés, ha elmarad az olimpia

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.17. 22:52
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Budavári Ágota szakpszichológus úgy véli, kétséges a jövő… Az olimpiára készülő sportolók szörnyű fenyegetésként élik meg a tokiói játékok esetleges elmaradását, hiszen négy évüket, sokan egész karrierjüket erre az eseményre tették fel. Roska Emese Boglárka interjúja.
Budavári Ágota szakpszichológus úgy véli, kétséges a jövő…
Az olimpiára készülő sportolók szörnyű fenyegetésként élik meg a tokiói játékok esetleges elmaradását, hiszen négy évüket, sokan egész karrierjüket erre az eseményre tették fel. Roska Emese Boglárka interjúja.

Egy évet csúszik az Eb, az Euro 2020-ból Euro 2021 lett. A magyar válogatott több játékosa és Marco Rossi szövetségi kapitány is úgy véli, hogy a körülmények ismeretében jó döntés született. A koronavírus-járvány sportvonatkozású napi történéseiről három oldalon…

Gálos Roland az utolsó pillanatban szerzett kvótát, mielőtt lefújták az ökölvívók kvalifikációs tornáját. A bajai bunyóst ugyanakkor nem az lepte meg, hogy a versenyt megrendezték, hanem hogy idő előtt lefújták, Tokió miatt nem aggódik, s otthon csodás halászlével várja a család.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik