Adrian Newey virtuális szuperautót tervezett - fotó és videó

Vágólapra másolva!
2010.10.20. 09:24
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/f1/autosport-adrian-newey-virtualis-szuperautot-tervezett-foto-es-video-2049404">A Red Bull már évekkel ezelőtt eljátszott a gondolattal…</a><br />
Címkék
Adrian Newey megtervezte a vil&aacute;g legjobb sportaut&oacute;j&aacute;t. Az ut&oacute;bbi &eacute;vtizedek legnagyszerűbb F1-es tervezőj&eacute;t, aki jelenleg a Red Bull műszaki vezetőjek&eacute;nt dolgozik, egy sz&aacute;m&iacute;t&oacute;g&eacute;pes j&aacute;t&eacute;kot gy&aacute;rt&oacute; c&eacute;g k&eacute;rte meg arra, hogy tervezze meg azt az aut&oacute;t, amely a p&aacute;lyaversenyeken mindent verne. Szab&aacute;lyok nincsenek.

„Mindannyian álmodunk róla, hogy kiszélesítjük a határokat, és a szabályok helyett az autó teljesítménye, valamint a pilóta képességei veszik át a főszerepet. Az X1 prototípus egy jól vezethető dinamit” – mondta Adrian Newey a láthatóan a Red Bull F1-es autójának alapjaira épülő, egyelőre csak virtuálisan létező gépre, amellyel Sebastian Vettel az első szimulátoros teszten húsz másodperccel döntötte meg a szuzukai pályarekordot.

Néha a profik is játszanak…

A VILÁG LEGJOBB SPORTAUTÓJA
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik