FTC: megkezdődött a jegyeladás a Shamrock elleni budapesti El-meccsre

Vágólapra másolva!
2022.08.10. 14:57
null
Az írek ellen javíthatnak Laiduniék (Fotó: Török Attila)
Amint arról beszámoltunk, a Ferencváros kedd este 3–1-es vereséget szenvedett hazai pályán az azeri Qarabagtól a Bajnokok Ligája selejtezője 3. fordulójának visszavágóján, így 4–2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól, s az Európa-ligában folytatja az idei nemzetközi kupaszereplését. A  második számú kontinentális kupa playoffjában az ír Shamrock Rovers lesz a zöld-fehérek ellenfele, és az FTC szerdán délelőtt el is indította a jegyértékesítést a budapesti mérkőzésre.

A Ferencváros szerda délelőtt hivatalos honlapján közölte, hogy a Groupama Aréna jegypénztáraiban megkezdte a jegyeladást a jövő csütörtöki találkozóra, s az ismert online felületeken is meg lehet váltani a belépőket.

Az Európa-liga csoportköréért vívandó rájátszás első meccsét rendezik Budapesten, a találkozó augusztus 18-án 20.00 kezdődik a Groupama Arénában, a visszavágó egy héttel később, augusztus 25-én magyar idő szerint 21.00 órától lesz Dublinban.

A Ferencváros honlapján található információk szerint a klub bérletesei 20 százalékos kedvezményre jogosultak, s augusztus 12-én éfjélig fenntartják számukra a megszokott helyüket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik