FTC: még vannak eladó jegyek a Leverkusen elleni El-meccsre

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.24. 12:23
null
A Ferencváros 2020-ban a Bajnokok Ligája csoportkörében is a Puskás Arénában játszotta a hazai meccseit, és így lesz ez az Európa-liga tavaszi folytatásában is
A mai, nyoni sorsoláson kiderült, hogy a Bayer Leverkusen lesz a Ferencváros ellenfele az Európa-liga-nyolcaddöntőben. Ezzel egyidejűleg pedig megkezdődött a március 16-i, hazai meccsre szóló jegyek értékesítésének utolsó szakasza. 

 

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor decemberben a Nemzeti Sportnak adott interjúban jelentette be, hogy a labdarúgó Európa-ligában a Puskás Arénában lép pályára a csapat a tavaszi folytatásban, a március 16-i, hazai nyolcaddöntős mérkőzésen. A jegyértékesítés nem sokkal a bejelentés után el is kezdődött.

A sorsolásig kedvezményes áron, 15 százalékkal olcsóbban válthatták meg elővételben a belépőiket a szurkolók, és péntekre még egy félnapos, tízszázalékos akciót is hirdetett a klub, ami 12 óráig volt érvényben.

Most, hogy már ismert az ellenfél, a Bayer Leverkusen, a normál jegyárak 9250 és 25 400 forint között alakulnak, illetve a VIP-belépő 115 ezer forintnál kezdődik. Ezek mellett vannak azonban kedvezményes árú jegyek is a bajnoki vagy El-bérlettel már rendelkező szurkolók számára. Elővételben eddig a hírek szerint több mint 30 ezer tikett elkelt, és már a felső karéjba is lehet jegyeket vásárolni (kezdetben az első két szinten volt megnyitva a jegyvételi lehetőség).

A Bayer Leverkusen elleni El-nyolcaddöntőre belépőket a meccsjegy.fradi.hu-n vásárolhatnak az érdeklődők.

Részletek itt találhatók a jegyértékesítéssel kapcsolatban!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik