nemzetisport.hu
2018.07.13 10:30 Frissítve: 2018.07.13 10:42

FTC: Szpirovszkit sokkolta a balszerencsés gól a végén

Mint ismert, a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott csütörtök este a Maccabi Tel-Aviv ellen az Európa-liga selejtezőjének első mérkőzésén. A zöld-fehérek Sztefan Szpirovszki találatával a meccs 61. percében vezetést szereztek, de győzniük nem sikerült: Eliran Atar szerencsés góljával a 91. percben egyenlített a Maccabi. A zöld-fehérek gólszerzőjét valósággal sokkolta a kései egyenlítés.

 

Szpirovszki (jobbra) első El-gólját szerezte (Fotó: Török Attila)

A 20-szoros macedón válogatott középpályás pályafutása 10. nemzetközi kupameccsét játszotta, és első nemzetközi kupagólját szerezte – a zöld-fehérekkel ráadásul most debütált az európai kupaporondon.

A mérkőzést követően azonban legkevésbé sem ez járt a fejében, mint a FradiTV kamerájának a lefújás után a pálya szélén elmondta: valósággal sokkolta, hogy egyenlített a végén a Maccabi.

„A kilencven perc alatt végig küzdöttünk, jól játszottunk az egész mérkőzésen, de a végén szerencsés, számunkra viszont balszerencsés lövéssel egyenlített az ellenfél, úgyhogy most teljesen le vagyok sújtva. A gólomnak örülök, az egy nulla remek eredmény lett volna egy olyan csapat ellen, amelyik minden évben nemzetközi kupaporondon szerepel. Megyünk tovább, a jövő héten minden labdáért küzdeni fogunk, törekedni fogunk rá, hogy eredményesek legyünk, és győzzünk Izraelben” – fogalmazott Sztefan Szpirovszki klubja hivatalos honlapján.

2022.12.15 19:49:47

Európa-liga nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Igen, hazai pályán játszik majd a negyeddöntőért a Ferencváros – szenzációs este lesz!

2022.11.07 10:55:27

Európa-liga nemzetisport.hu

Az Ajax az Union Berlinnel, a Leverkusen a Monacóval, míg a Juventus a Nantes-tal csap össze.

2022.11.03 16:56:56

Európa-liga nemzetisport.hu

Bakaszetasz révén már a hetedik percben vezetést szereztek a törökök, a Fradi nem tudott egyenlíteni.