S. T. J.
2023.03.17 23:28 Frissítve: 2023.03.17 23:36

Ferencváros: Csercseszov a BL-nyolcaddöntőbe vezetné a Fradit

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Magyar futballcsapat tizenkilenc év után élte meg a tavaszt nemzetközi kupaporondon, s bár a Ferencváros nem bírt a Leverkusennel, Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző azt nyilatkozta: „Büszkének is kell lennünk, hiszen nem mindennapi utat tettünk meg a csapattal. Visszahelyeztük Európa térképére a magyar futballt, szurkolóink pedig megmutatták, ők a legjobbak!” A kupacsata után az FTC már csakis a bajnoki találkozóira koncentrál, de Csercseszov arról is beszélt, szerinte következő idényben mi lehet a Fradi célja a kupaporondon.

A bajnoki idényt még Michael Borisszal kezdte a Mol Fehérvár, következett a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor páros, de mivel ez a duó sem váltotta meg a világot (tizenkét bajnokin tizenhárom pont), érkezett a harmadik szakember, Bartosz Grzelak. A lengyel-svéd trénernek tíz bajnokija van arra, hogy elmozdítsa az együttest a 11., vagyis kieső helyről. A Vidi csatára, Kenan Kodro szerint a csapatnak szüksége volt egyfajta frissítésre és új elképzelésekre.

Százhúsz éves a Nemzeti Sport. Az ünnepi alkalomból szombati Képes Sport mellékletünkben ezen a héten felidézzük lapunk történetét. A 12 oldalas összeállításból többek között kiderül az is, milyen logókkal jelent meg az újság a kezdetektől napjainkig, kik álltak a szerkesztőség élén főszerkesztőként, és azt is megtudhatják, kik azok az újságíró kollégáink, akik élvonalbeli, illetve válogatott versenyzőként is sikereket értek el.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.06.07 20:42:37

Európa-liga nemzetisport.hu

A Fiorentina csak egyszer tudott egyenlíteni az Ekl-döntőben, pár angol drukker igen sportszerűtlenül viselkedett.

2023.06.01 21:54:43

Európa-liga nemzetisport.hu

A fiú rendszeres látogatója a Fehérvár meccseinek, öt éve nyilatkozott is a klubhonlapnak.

2023.06.01 22:43:36

Európa-liga nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Egy ilyen hangulatú meccsen talán Mourinhónak is érdemes lett volna elővennie a szoborszerű, megnyugtató, önbizalmat sugárzó arcát. Ehelyett jött az ugrálás, a mutogatás, a gesztikulálás, a nyomásgyakorlás, a provokáció és minden más, ami ahhoz vezetett, hogy a két kispad is egymásnak esett; ilyen hangulatban azért a labdarúgóknak nehéz higgadtnak maradniuk.

2023.05.31 19:18:33

Európa-liga nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Sevillaiak, rómaiak csapatuk mezében várost néztek.